1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Downgraden

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Interneppen, 21 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nou ik heb daarom mijn abonnement ook naar plus terug laten zetten. Mede door vele problemen, maar wat mij ook opviel is dat je met 20 Mbps net zo snel afbent. Vaak kwam bij diverse downloads de snelheid toch niet hoger dan 20 Mbps. Is nog goedkoper ook :oyeah:
   
 2. Daar ben ik nu ook over aan het nadenken.. scheelt toch 15 euro per maand.. Even kijken of ik dan belangerijke zaken mis...
   
 3. Stapje terug in abo van Ai1-Extra naar Ai1-Plus met blijvend gebruik van die nieuwe Docsis3 modems lijkt me naast de euro's ook voor iets anders interessant. Door de onderliggende techniek zijn die modems wat slimmer en stabieler dan de vorige Docsis2 generatie. En mogelijk daardoor ook nog wat minder vertraging geeft (nuttig bij diverse online zaken, games, etc.).

  Ik vermoed dat er heel wat huidige AiI-Extra abonnees zijn die zich serieus gaan beraden op een terugstapje naar AiI-Plus. Zeker als Plus straks op die 30/4Mbps zit. Ik ben benieuwd wat Ziggo gaat doen om dat te voorkomen.

  Want inderdaad: een keten is zo sterk als z'n zwakste schakel, en bij internet liggen de meeste schakels buiten je deur. Dus 50Mbps (straks 80 en zelfs 120) zal in de praktijk niet altijd nuttig en merkbaar zijn. :roll:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina