1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Geen internet wrt320n

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Pieter099, 21 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Hallo,

    Ik heb nou 3 weken ziggo alles in 1 plus maar sinds de laastste dagen valt het internet via de router (wrt320N) steeds weg, ik heb dan beperkte verbindingsmogelijkheden. Via diagnose en herstel werkt het soms weer, maar vaak moet ik de modem&router resetten en soms zelfs meedere keren.

    Als ik mijn computer zonder de router (wrt320N) verbind aan de modem heb ik nergens last van.

    Dit probleem is zowel gedraad als draadloos. Ik heb 2 laptops (draadloos) en 3 gedrade computers.

    Situatie met router:
    [​IMG]


    Zonder router: (met dus wel Internet)
    [​IMG]

    Wie kan mij helpen??

    Pieter
     
  2. Het modem resetten voordat je de router erop aansluit,

    of je cloned het mac-adress van de pc die, drect aan het modem een voortreffelijke verbinding heeft, naar de router.

    Kijk ook eens naar een firmware update voor je router.

    Succes :)
     
  3. De modem resetten en als de lampjes branden ook de router weer aan de spanning heb ik gedaan. Meedere malen zelfs.

    Hoe moet ik het MAC-adres klonen, alle pc's hebben fantastische verbinding direct aan het modem maar zodra de router erbij tussen komt krijg ik soms om de 10 min maar soms duurt het ook wel 2 uur maar dan krijg ik toch weer verbinding met beperkte verbindingsmogelijkheden.

    Ik moet er nog bij zeggen dat, omdat ik veel dowload en de max snelheid van 20 mb wil blijven halen elke nacht door een tijdklok de modem en router even van het stroom af te halen. Ik had telkens als de modem een paar dagen aan was dat de verbindings langzamer werd, zo'n knakker van de helpdesk zei dat dat kwam vanwege het vele downloaden dan kwam het geheugen van de modem vol ofzo, de router gaat eerst van de stroom en gaat als laatste weer op het stroom snachts.
     
  4. heb even vergeleken met mijn router ipconfig/all

    bij mij staat dhcp ingeshakeld op >>>>nee

    kan je proberen

    peter
     
  5. Heb je WRT320N??
     
  6. Ik heb ook een wrt320 en bij mij werkt alles prima.
    Het klonen van je pc-mac zou niet nodig moeten zijn.

    Geef de router eens een harde reset (reset knop 30sec indrukken met stroom erop. Daarna stroom eraf en er weer op)
    En in deze toestand nogmaal stroom van je modem af en na 30sec er weer op en laat deze volledig online komen.

    Daarna verbindt je de vers geresette router met je modem.

    Controleer ook eens welke firmware er op de router staat.
     
  7. Hey,

    Grappige is, ik heb sinds gisteren hetzelfde. De modem een reset gegeven en nu werkt het weer....
     
  8. Hier hetzelfde met de WRT320N om de 15 minuten wlan weg.
    Heeft iemand all een oplossing? iets met de lease tijd te maken?
     
  9. Hier zo nog een gebruiker met op 3 adressen 3x WRT320N's

    2 stuks geflasht met DD-WRT firmware er op en 1 met de laatste firmware linksys.

    Geen van de 3 vertoont een probleem alles werkt prima.
     
  10. Ok, maar jij hebt Alles-In-1-plus, dus nog geen docsis 3 modem, docsis 3 modems slaan compleet vast na 15 minuten met wrt320n routers
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina