1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

humax aanzetten tijdens opname

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door micmac, 21 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voordat ik van huis wegging had ik de humax ingesteld om een opname te doen later die avond. Toen ik terug kwam was de opname nog bezig en wilde ik gewoon tv kijken door de humax aan te zetten. Ik blijf dan zwart beeld houden. Bekend bij iemand. Ben trouwens met hdmi verbonden met de tv. Ik kan zappen van kanaal (dat zie ik op de display van de decoder maar op tv gebeurd niets. Nadat de opname was beeindigd probeerde ik opnieuw de humax aan te zetten en was er niets aan de hand. Opname was ook prima gelukt.
   
 2. Dit valt min of meer in de categorie 'groen beeld', waar deze draad over gaat
   
 3. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Zoals TheGrouch aanhaalt valt dit inderdaad min of meer in de categorie "Groen beeld."
  Daardoor kun je doen wat je wilt maar zul je geen beeld krijgen omdat de Humax niet helemaal hoeft op te starten. Dat gebeurt weer wel nadat de opname is afgelopen en je Humax weer wel compleet opnieuw opstart.

  Je zou bij een volgende keer eens moeten kijken of het probleem zich ook voordoet via de scartaansluiting. Dus moet je de Humax even met een scartkabel verbinden met je TV.
  Heb je dan wel beeld via scart maar niet via HDMI dan lijkt het inderdaad sterk op de problemen die omschreven staan in de "Groen beeld" topic.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina