1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

is het allemaal nou zoveel sneller?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door hein, 21 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. zo maar eens een gedachtengang, niet dat ik klaag.

  [​IMG]

  op zich niks mis mee, maar zoals verwacht, de startpagina opent niet sneller, en ook het lezen van de telegraaf gaat niks sneller.de pagina,s opzich komen niet sneller binnen, athans ik merk daar niets aan.
  oke dan maar eens een download, gedaan, ook niks nieuws onder de zon, de news server is nog net zo snel of traag als anders.
  oke niet voor een gat te vangen, een gratis proefabbo genomen voor dit weekend, en eens een film van zo,n 4,5 gb gedownload, en ja dan komt de aap uit de mouw, zo,n 5000kB als download en de download was in 15 min binnen.

  maar ja, dat houd dus in dat je een payserver moet nemen om er wat mee op vooruit te gaan. en dan lees ik al die verhalen hier over snelheden van 80 en 120 mb waar we heen gaan, tja ik zal wel weer eens de startpagina testen en de telegraaf eens kijken of ze sneller te lezen zijn. oja, ebay.com in de states in niks sneller, maar ja infrastructuur he?


  begrijp me goed, niet dat ik ontevreden ben zo is het niet, maar mischien dat je er voordeel bij heb met online videostreaming of zo maar om nu naar het journaal van gisteravond te gaan zitten kijken?

  mischien heb ik de goeie site,s niet gevonden en kunnen jullie me opweg helpen naar spetterende progamma,s die via streaming video te bekijken zijn.
  het gros van de filmpjes op youtube zijn niet om aan te kijken en van een bedroevende kwaliteit,

  ik weet het niet maar het zal nog wel komen?

  :frons:
   
 2. internet surfen wordt niet sneller, alleen de hele zware sites zijn sneller ingeladen. De simpele sites zoals startpagina wordt inderdaad niet sneller.

  Je zal het vooral merken in downloaden

  van de week een patch cod5 gedownload van 1,2 gig, binnen 3 minuten had ik die binnen, voorheen misschien wel meer als een half uur

  :pompom:
   
 3. Verschil zal idd alleen zichtbaar zijn als de tegenpartij de snelheid ook daadwerkelijk aanbied.

  Voor gewoon surfen zul je echt het verschil niet zien idd. Met downloaden uiteraard wel als de server vanwaar je download de snelheid kan bijbenen.

  Dwz voor Usenet inderdaad een payserver, want met de Ziggo servers kom je dan niet zo ver.

  Maar te verwachten is dat er ook wel andere sites (streaming video sites bv) zullen zijn die gebruik maken van het feit dat steeds meer mensen 20 megabit plus verbindingen hebben.
   
 4. Helemaal mee eens. Ik speel een beetje met de gedachte om terug te gaan naar 20/3 (en later dus 30/4) en als veel sites echt meer snelheid gaan vragen dat ik dan weer upgrade....

  Denk dat het nog wel een dik jhaar gaat duren voordat meer dan 30 echt nodig is. Scheelt me toch mooi 15euro*12.....
   
 5. Hier ook de downgrade ingezet. 15 euro goedkoper. En of het nou 5 a 10 minuten langer duurt, dat zal me een zorg zijn. Je betaald toch niet meer per tik :schater::frons:
   
 6. Wanneer heb je het doorgegeven en wanneer ga je naar het lagere abo? In de Aanvullende Voorwaarden Ziggo Internet, artikel 17 - lid 4, staat:

  Een downgrade is de overgang naar een Abonnementsvorm met een lagere downloadsnelheid. Een downgrade gaat in op de eerste dag van de maand nadat het verzoek is ingediend. Als voor het Abonnement Ziggo Internet een minimum-abonnementsduur geldt, dan gaat de downgrade na afloop van de minimum-abonnementsduur in.

  Dus vandaag wijziging aangegeven = 1 oktober actief.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 sep 2009
 7. Bij mij is het even anders gegaan. Ik ben binnen één dag van extra naar plus gezet met terugbetaling van abonnementsgeld.
   
 8. Ik heb mijn downgrade van Extra naar Plus eind augustus doorgegeven en die gaat 1 oktober in, volgens de brief die in daarna heb ontvangen. Dus ik verwacht dat de eerstvolgende mogelijkheid tot downgraden pas op 1 november zal ingaan. Maar ik ben met je eens dat het zo niet in de Aanvullende Voorwaarden staat.
   
 9. Sneller, Ja. HD-films retesnel binnen met Eweka.
  Mijn vrouw, dochter, zoon en ik zei de gek zitten soms allemaal tegelijkertijd achter hun eigen computer te prutsen. Nou, dan ben ik wel blij met die extra bandbreedte.:grin:
  Maar in andere gevallen kan ik me heel goed voorstellen dat je van die verhoging niet bijster veel merkt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina