1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Werkt je TV wel of niet? Discussie bijlage

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Curioso, 19 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Curioso

    Curioso Forum Member

    Berichten:
    126
    Voor de mensen waar het niet werkt: er treedt ook een authenticatie fout op als de datum van de TV fout staat.
    Hebben jullie eerst de TV de goede datum laten oppikken van de kabel en daarna pas de module erin gestoken?
     
  2. coppe218

    coppe218 Forum Member

    Berichten:
    21
    Hoe kan ik dat controleren? Al lijkt het mij stug, ik gebruik de tv al 2 maanden gewoon via de kabel, dus de datum moet in principe goed gaan.
     
  3. jojootje

    jojootje Forum Member

    Berichten:
    551
    Hoeft niet, ligt aan de firmware van de TV en/of cam. Als daar iets geprogrammeerd is, dat ie voor of na een bepaalde stap tijdens de installatie (en dat doen we) een tijdsynchronisatie moet doen alvorens verder te gaan, dan kan dat een (mede) oorzaak zijn van het probleem dat de Philips toestellen/modelversies hebben.
    Wordt ook al gesuggereerd links en rechts tijdens de authenticatie fase.
     
  4. Curioso

    Curioso Forum Member

    Berichten:
    126
    Heb je wel een authenticatie foutmelding?
     
  5. TNG

    TNG Forum Member

    Berichten:
    79
    Bij mij staat Ned 1 op 1 en Ned 1 HD op 71....

    Ik krijg geen authenticatie foutmelding, maar hij blijft gewoon hangen op authenticating 1/5...verder gebeurd er helemaal niks.....
     
  6. edwin1983

    edwin1983 New Member

    Berichten:
    3
    Dit had ik eerst ook. Wat bij mij werkte, Tv uitzetten. Cam eruithalen.
    Kaart omdraaien en de cam er op dezelfde manier weer inzetten.
    Tv weer aanzetten, ik had daarna alle zenders.

    Veel geluk!
     
  7. Mark69

    Mark69 Forum Member

    Berichten:
    76
    Dank je voor je reactie. Wat je aangeeft is dat de kaart er verkeerd in zit. Het klopt, dat dit niet volledige helder uitgelegd staat in het boekje.
    Ik heb de kaart op beide wijzen al geprobeerd. In de huidige staat leest hij de chips, gezien het feit dat het kaartnummer te lezen is.
     
  8. R2d2!

    R2d2! Forum Member

    Berichten:
    12
    Type: 37PFL9604H
    Firmware:38.022
    Land: Weet ik niet hoe kan je dit zien ?
    Werkt wel/niet: Niet

    Hallo,

    Ik heb een 9604H

    Alleen als ik de CAM module in mijn tv steek krijg ik te zien, dat de authenticatie op 20% staat en nog word uigevoerd. Alleen gebeurt er niks ?

    iemand met het zelfde probleem of is dit een wel bekende probleem ?
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 19 sep 2009
  9. paul slap

    paul slap Forum Member

    Berichten:
    13
    Vanmiddag een module aangeschaft en direct getest in mijn 37pfl9604h uit Frankrijk, Hier hetzelfde probleem :censored:
     
  10. wippo76

    wippo76 Forum Member

    Berichten:
    13
    heel vaag dat hij bij sommige wel werkt
    snap ik niks van
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina