1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Smartcard Sony 32V5500 met CI+

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Pedro, 19 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. WammesWeg

    WammesWeg New Member

    Berichten:
    2
    Voor de goede orde, NED 1 HD wordt onversleuteld verzonden. Dus het wel kunnen ontvangen van dit signaal zegt niets over de (gedeeltelijke) werking van de CI+ CAM. Mocht je NED 1 HD ook zonder de CAM níet kunnen ontvangen dan moet je de oplossing echt elders zoeken.

    Heb zelf een 40W5500 en in afwachting mijn bestelling een tijdje analoog + NED 1 HD gekeken,
     
  2. boedol

    boedol Forum Member

    Berichten:
    6
    Bedankt, met de kaart andersom en met eerst aanmelden (wat ook niet in de gebruiksaanwijzing staat en anders is dan met externe digitale ontvanger) is het gelukt.:frons:
     
  3. _ae_

    _ae_ Forum Member

    Berichten:
    14

    Ik heb bijna deze volgorde aangehouden op mijn 32v5500. Het lijkt me logisch dat je eerst stap 2 en 3 uitvoert voordat je stap 1, de stekker eruit, uitvoert :)

    Meteen beeld, alle zender goed en de HD superstrak, geen problemen dus.
     
  4. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    Je hebt helemaal gelijk. Stap 1 hoort hier eigenlijk helemaal niet thuis. Beter om stap 1 helemaal te verwijderen !
     
  5. Alphabet

    Alphabet New Member

    Berichten:
    2
    smartcard CI+module & upgrade (Sony KDL 32V5500)

    Dikke problemen. Na plaatsen van CI+ module ( Vrijdag jl) en goed te werken gaf de TV na een tijdje standby "programma's niet opgeslagen. Zondagavond na activeren smartcard weer even alle zenders te benaderen. Maandag weer geen enkele zender en weer geen programma's opgeslagen als mededeling. Digitaal afstemmen gaf wel de zenders maar na uitzetten TV weer "programma's niet opgeslagen". NL1 niet ook niet na verwijderen CI+ module en opnieuw digitaal setup volgen. Hierna 1.600EA upgrade getracht te laden (je weet maar nooit). TV nu geheel dood.:!:

    Inmiddels leverancier (Mediamarkt) benadert. TV wordt maandag opgehaald door CE Repair uit Dordrecht:?

    Tv terug (12/11) hoera:applause: Alles werkt. Update naar 1.600EA uitgevoerd door CE. Ik vind de TV alleen nogal log/traag in de bediening. Heeft iemand daar ook ervaring mee? Ook bv laden van foto vanaf USB verloopt nogal happerig
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 15 nov 2009
  6. JW-NHS

    JW-NHS Forum Member

    Berichten:
    712
    Over welke TV heb je het hier?

    Groet,
    JW
     
  7. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    Ik kan je alleen maar adviseren met sony contact op te nemen. Er zijn meer mensen met vergelijkbare problemen.
     
  8. Ro75

    Ro75 Forum Member

    Berichten:
    23
    Heb hetzelfde probleem!
    Zie post 37w5500 dood naar update.....
     
  9. guusmobiel

    guusmobiel New Member

    Berichten:
    3
    Smartcard Sony 32V5500 met CI+ werkt nu goed

    Leverancier die zich expert noemen hadden me 4 weken geleden een CI+ module meegegeven maar bleek niet te werken. Toen ik het terugbracht zei men dat erveel terug kwamen, ze hadden ze nieteens getest. Eergisteren kwamen ze het aan huis installeren, werkt helemaal goed.
    Heb 3 weken lang alle digitale zenders gratis, dat wordt veel kijken.
    Heeft iemand ervaring met de optisch-audio uitgang? Heb met de digitale coax out een vertraging in mijn beeld, wat kan ik hier aan doen?

    Groet Guus
     
  10. jojootje

    jojootje Forum Member

    Berichten:
    551
    Werkt goed op een W5500, geen last van vertraging geluid.
    Maar zeer beperkt 5.1 geluid op de diverse (HD)-zenders en dan ook nog vrij dof tov mijn TV surround.
    Afhankelijk van je merk en leeftijd versterker en kan ik met diens afstandsbedienning ook nog de tv bedienen (pre-Bravia tijd).
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina