1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

melding vervormd signaal

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Eddieh, 19 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. wat zie je als je de smartcard verwijderd bij de zenders RTL4/5/..
  kijk ook nog eens naar de signaal kwaliteit
   
 2. samsung ue40b6000 vwxxn

  Het toestel heb ik dit voorjaar gekocht met het idee om hierin een ci module te zetten. Erwerd me toen aangegeven dat dat zou kunnen.
  Helaas, niet dus. Samsung bevestigd dat ook. Wordt een goed gepsrek met de winkel.
   
 3. Signaal kwaliteit is inderdaad belabberd. Hij geeft een maximale bitfoutfrequentie aan. Ook zie ik dat bij bij deze zenders een ander netwerkfrequentie gebruikt, dan 169000 dat ik heb ingesteld. Ligt het eventueel daaraan?
   
 4. Ik kan de frequentie niet plaatsen, je zou de waarden 618.000 of 610.000 moeten zien bij resp rtl4 / rtl5.
  Als de kwaliteit de oorzaak blijkt te zijn dan kan ik je alleen maar adviseren eerst je binnenhuis installatie te controleren.
   
 5. Kan iemand mij helpen? Ik heb een aantal weken geleden een update van de software gedaan op mijn UE46B6000. Dit heb ik gedaan met de meest recente software, zoals vermeld in dit forum. De tv geeft aan dat de softwareversie 2009/09/01_002005 is. Echter ik krijg nog steeds de melding "vervormd signaal" en moet zeggen dat de Nederlanderse zenders ook nog wel eens willen "vervormen" als de tv aanstaat. Iemand enig idee waar dit aan kan liggen?
   
 6. Ik heb die melding ook steeds maar even bij de opstart van de TV, dat al vanaf het begin en ik heb ook de laatste filmware. Volgens mij hoort dat er gewoon bij. Het is toch maar even als de TV opstart. Ik vind het niet zo storend. In het begin dacht ik ook het zal aan de TV liggen, straks is hij stuk maar kennelijk hoort het erbij.
   
 7. Loesy, thanks voor je reactie. Voor mij is het ook geen probleem dat ik die melding krijg, maar wat ik wel minder vind is dat de zenders wel vaak vervormen en dat lijkt mij weer niet de bedoeling (vooral de nederlandse zenders).

  @anoniem
  jij enig idee waar dit aan zou kunnen liggen?
   
 8. Ik heb sinds gisteren de 32B550(pxxn) aangeschaft en gelijk de cam module van ziggo bij bol.com, zodat ik het vandaag gelijk in huis had.
  Ik onder vond eerst ook problemen, met "vervormd signaal' en slecht beeld dat weg viel enzo enzo..
  Nu heb ik mijn tv geupdated en de stappen doorlopen die de samsung-medewerkster mij aan gaf te doen en nu heb ik geen probleem meer, alles werkt perfect.(gelukkig)
   
 9. Vandaag de module, na een firmware update, goed geinstalleerd. Echter na verloop van tijd krijg ik ook de melding vervormd signaal in beeld.

  Dit gebeurd het meest als ik ineens ga zappen. Maar het is ook al gebeurd dat het beeld er ineens mee ophoudt en deze melding geeft.

  Als ik de TV vervolgens uit en aan zet kan ik weer gewoon TV kijken.

  Waar kan dit aan liggen en hoe kan dit opgelost worden??
   
 10. Hier heb ik dus ook last van via 514hz. De RTL en SBS6 zender.
  bitfoutfrequentie staat bij mij ook op vol. Soms werkt het dagen goed en dan ineens is het weer terug .

  Om gek van te worden en niet te vinden wat de oorzaak ik
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina