1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

melding vervormd signaal

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Eddieh, 19 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Eddieh

    Eddieh Forum Member

    Berichten:
    13
    Ik loop tegen het volgende aan. Ik heb de CI+ Cam succesvol geïnstalleerd. Ned 1 is prima, maar na een minuut of 10-20 en of flink zappen of naar de hogere zenders bijv 415 krijg ik de melding Vervormd signaal en het beeld staat op zwart. Alleen Ned. 1 doet het dan nog. Na een paar minuten kan ik weer zappen naar een andere zender, maar het probleem blijft terugkomen. Soms is het signaal na 2 minuten ineens weer terug. Iemand een idee?
    Ik heb een Samsung 40UE6000VPXXN met Smit Cam en woon in Den Haag. (oud casema)

    Eddie
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 19 sep 2009
  2. svanderlinden

    svanderlinden Forum Member

    Berichten:
    47
    Ik ervaar een beetje hetzelfde......:cry:

    Een 10-20 seconde op beeld wachten....of heel even beeld, beeld weg, 10-20 seconde wachten, beeld weer goed....

    Niet perse bij de hogere kanalen, maar gewoon over de hele linie....

    FF horen of er meer last van hebben

    Grtz, Steven

    BTW zelfde model...
     
  3. Loesy

    Loesy Forum Member

    Berichten:
    161
    Die melding van 'Vervormd signaal' heb ik ook als ik de TV aanzet. Daarna zie ik het niet meer. Ik denk toch dat ding een samsung ding is dat er 'bijhoort'. Ik heb ook bij de eerste zenderkeuze nadat de TV aan is eenmalig roze streepjes en daarna gelijk goed beeld. Beide dingen deed hij ook toen ik de alfha..module gebruikte.

    De zaptijd is idd wat langer dan ik gewned was met de HUmax maar dat vind ik eigenlijk niet zo'n probleem.

    Ik heb een UE32B7020
     
  4. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    Begrijp ik het goed: 10-20sec beeld, 10-20 sec geen beeld, 10-20 sec beeld, etc. Zo ja wil je mij dan je contact gegevens doorsturen per PM.
    Ik kan dan enkele testen uitvoeren om te kijken of er een relatie is met een bepaald CI+ attribuut.
     
  5. Eddieh

    Eddieh Forum Member

    Berichten:
    13
    Ik heb nu de problemen nu ook op iedere zender. Ontvangstsignaal is 90%. Ik gebruik nog wel mijn oude smartcard, kan dit van invloed zijn?
     
  6. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    doen de problemen zich voor zoals ik hier boven aangeef ?
     
  7. Eddieh

    Eddieh Forum Member

    Berichten:
    13
    rond de laatste post heb ik het op Eurosport HD gezet. En deed het zich voor. Maar na 2 x bleef het wel aan, tot ik weer ging zappen. Dan gaat het eerst goed x of 10 en dan krijg je ineens weer de melding.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 20 sep 2009
  8. aimms

    aimms Forum Member

    Berichten:
    41
    Krijg ook de melding van vervormd beeld, maar alleen als ik de tv aanzet. Melding verdwijnt en heb er vervolgens geen last meer van (nog niet in ieder geval).
     
  9. Willemh

    Willemh New Member

    Berichten:
    2
    Ik had hetzelfde probleem. Zappen duurde tot 20 sec. per zender! En daarvoor steeds "Signaal vervormd".

    Totdat ik van de duitse samsung-site een firmware-upgrade installeerde. (De upgrade van de nederlandse samsung-site wilde niet installeren). En nu zijn alle problemen voorbij! Zappen gaat weer zoals het hoort.

    Hopelijk heeft iemand hier iets aan.

    PS Ben ik de enige die een hele tijd heeft zitten prutsen met de smartcard ondersteboven in de CAM-houder??
     
  10. svanderlinden

    svanderlinden Forum Member

    Berichten:
    47
    Kun je een linkje naar de duitse firmware plaatsen.

    Ga ik het vandeweek er ook eens inzetten.

    Grtz, Steven
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina