1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

5.1 Geluid

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door wappoo, 19 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. wappoo

    wappoo Forum Member

    Berichten:
    62
    Hallo,

    even een vraagje. Stuurt ziggo geen 5.1 geluid door?
    Heb mijn cisco optisch aangesloten op mijn av versterker maar heb op de hd-zenders nergens 5.1 geluid. Ned 1,2 en 3 HD geven 2.0 en discovery HD geeft 2.1.

    Wel raar. Ik ben verhuisd vanuit upc gebied en daar was alles wel 5.1

    Ik mag hopen dat ziggo dat binnenkort gaat ondersteunen. Maakt de belevenis wel een stuk groter.
     
  2. TheGrouch

    TheGrouch Forum Member

    Berichten:
    5.398
    Vreemd dat je 2.1 geluid krijgt op Discovery HD.
    Dat is een van de weinige zenders die bijna altijd 5.1 geluid geeft.
    Dat merkte ik via de cisco aan mijn HT-set en nu met de humax aan de HT-set ook.
    Wat krijg je als je bij NGC HD of Eurosport HD het 2e geluidsspoor (rode knop) kiest?
     
  3. wappoo

    wappoo Forum Member

    Berichten:
    62
    Dat geeft het zelfde resultaat. Alles is 2.1 Wel heel raar. Zal maar eens contact op gaan nemen met ziggo dan.
     
  4. ilankroon

    ilankroon Forum Member

    Berichten:
    37
    Staan je audio instellingen op je Cisco juist?
     
  5. TRaSH

    TRaSH Forum Member

    Berichten:
    1.207
    was het niet dat sommige zenders 5.1 geluid door gaven wat geen 5.1 was maar gewoon 2.0 en dan omgevormt naar 5.1.
    had dat ergens over gelezen hier op de forum.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina