1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

teletekst na installatie CI+ CAM

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door bierl00, 18 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik heb een Sony 37W5500 en vandaag heb ik na lang wachten een CI+ cam gekocht. Na alle opmerkingen hier op het forum door te hebben gelezen de CI+ cam geïnstalleerd. Alles werkt probleemloos, behalve teletekst. Voorheen had ik gewoon digitale tv via het bekende Humax-kastje en op elk kanaal teletekst.

    Ik heb nu echter alleen teletekst op Ned 1 (HD). Bij geen van de overige kanalen heb ik teletekst. Schakel ik echter over op analoog, dan heb ik weer op elk kanaal teletekst. Heeft iemand suggesties?

    Biertje
     
  2. 40-W5500 PKG 1.570, mis op de bij regelmatig geraadpleegde zenders geen teletekst, Ned 1 HD,2HD,3HD, RTL4,5, SBS6, TMF, ARD, WDR, RTL+, SAT1, ARTE, L1.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 18 sep 2009
  3. same here
     
  4. Op de Samsung lcd werkt teletekst naar behoren, ned1,2,3, rtl,sbs, enz...
     
  5. Ik heb de 40z5500 met firmware versie 1.570 en geen enkel probleem met teletekst.
     
  6. Je moet niet te snel op de teletext knop drukken.

    Teletext op de sony's werkt pas als de info balk uit beeld is.
     
  7. Op de 46WE5W met firmware 1.570 ook geen probleem met teletekst.
     
  8. Voor de zekerheid nog maar eens een keer de software-update van Sony laten draaien. Alles werkt naar tevredenheid. :applause:

    Bedankt voor jullie reacties.

    Dit topic kan gesloten worden.

    Biertje
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina