1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Handshake probleem Humax - Philips 47pf8404l

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door lucf, 18 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo

  Ik heb sinds vorige week een Humax 5050. Deze is via HDMI aangesloten op mijn nieuwe philips 47pfl8404. Helaas krijg ik regelmatig op het TV scherm de mededeling "niet ondersteund video format". Philips heeft het moederbord al vervangen, maar daar zit de oplossing niet. Soms krijg ik echter normaal het signaal binnen. Lijkt we ad random (geen beeld/wel beeld).

  Vorige week gebeld met Humax, maar zij kenden het probleem niet. Vandaag vertelden ze mij echter dat er meer problemen zijn tussen de HUMAX en philips TV's. Ik heb dus geen last van het beruchte groene scherm en ook zappen of starten met een buitenlandse zender levert geen oplossing.

  Is het inderdaad een software probleem (handshake) dat opgelost wordt met de nieuwe firmware of is er iets anders aan de hand? Terug naar de winkel... (70 km verderop)?

  Wie heeft dit probleem nog meer?
   

 2. Heb zelf de Philips 32PFL9604H, net 3 week in bezit. Ik heb het probleem deels, Als bijv. de 5050C aanstaat, en ik aan het gamen ben. Als ik de TV op HDMI 1 zet (Daar staat de 5050C op aangesloten, en de PS3 op HDMI 2) dan krijg ik ook heel eventjes groen beeld, maar na 1,5 seconden is het weer normaal. :thumb up:
   
 3. Ik heb zelf een nieuwe 42pfl7404h/12 Philips TV.
  Meldingen over 'niet ondersteund videoformaat' heb ik ook gezien. Ik krijg ze niet meer als ik de resolutie op 1080i laat staan en dus niet meer aan de 'V-format' knop op de afstandsbediening kom.
  'Original' als resolutie werkt dus niet.

  Overigens heb ik ook last van het groene beeld probleem. Eerst de TV inschakelen op HDMI en vervolgens de Humax inschakelen uit 'deep stand-by' (geeft 'Boot' weer in schermpje) lost het uiteindelijk op tot nu toe. Dit werkt dus helaas niet als ie aan het opnemen is, behoorlijk irritant en ontbetrouwbaar dus.
   
 4. Even voor mijn begrip. Als je eerst de TV aanzet en daarna de Humax als hij aan het opnemen is, aan zet, krijg je dan wel beeld (eventueel groen)?
  Dit is bij mij in het algemeen de volgorde en ik krijg gewoon beeld - ook als hij aan het opnemen is. Op dat moment staat hij uiteraard niet meer in deep stand-by.

  Ton
   
 5. Pin 13 verbreken is volgens mij de oplossing

  Ik had schakel problemen met een Pioneer tv
  alles is op gelost

  zie groen beeld Oostpool16

  Ik heb nu superkwaliteit met hdmi
   
 6. Ben sinds deze week zelf in het bezit van de philips 32PFL8404H/12, liep ook tegen "niet ondersteund videoformaat" aan met de humax5050C. Op 20 novermber 2009 is er een nieuwe firmware update vrij gegeven voor de LCD televisie. Problemen zijn nu opgelost, dus kijk even of voor jullie LCD televisie ook een firmware update is vrijgegeven.
  Had de helpdesk gebeld van Philips deze maakte mij hierop attent en de volgorde van inschakeling is eerst de TV dan de decoder. Waarom... heb ik niet gevraagd.
  :pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina