1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Authenticatie problemen CI+ kaart

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door alki, 18 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vraag voor anoniem

  Anoniem er is op de internationale site van Samsung nieuwe ci+ software te downloaden voor oa de B8000 serie weet jij ook of dat de software is waar samsung benelux het over heeft. Het gaat hier over versie Firmware Version : T-CHUCIPDEUC-2005.1 Is dit de nieuwe versie waar je het over had

  Met vriendelijke groet Richard
   
 2. Zou ik na moeten kijken, op basis van de code ..CIPDEUC-.. lijkt het de juiste SW. Probeer het anders, het toestel controleert zelf of de software geschikt is.
   
 3. @anoniem, weet niet of dit een issue is om hier te plaatsen, maar het volgende viel mij op gisteravond. De hele avond gekeken naar filmnet en history HD, maar toen ik terug zapte naar ned 1 HD kwam het atenticatie scherm korstonding in beeld. En ik heb nog steeds de issues beschreven in vorige post van mij.
   
 4. Uiteraard is het goed op issues te melden. Vermeld ook even je TV-model en sw. Ik herken het probleem zelf niet, ik hoor wel of andere gebruikers soortgelijke problemen hebben gezien.

  Welke andere issues heb je nog meer..
   
 5. Ik heb een Samsung lcd serienr.: LE32B553M3PXXN met firmware: T-CHL5CIPDEUC 2003.0 en de vorige issues zijn beschreven in post 44 van deze thread.

   

 6. zal er morgen naar kijken, anders moet ik hier mijn sony eerst weer omwisselen met een samsung
   
 7. Oké, dank je.
   
 8. Update:

  @ anoniem, ik heb net even een update gedaan naar de nieuwste firmware: T-CHL5CIPDEUC 2005.2, maar nog steeds de issues met BBC zenders, dat de ondertiteling voor doven en slechthorenden wordt meegezonden. Kan ze niet uitschakelen via teletekst. Ligt dit aan de CI+ of aan de BBC??
   
 9. als ik tijd heb zal ik het vandaag nog eens testen, ben er nog niet aan toe gekomen
   
 10. Dit heb ik ook met mijn LE40B650T2P. Die ondertitels krijg ik weg met de SUBT. knop. SUBT. staat standaard op de instelling 'Voorkeur'. Als ik dit op 'Uit' zet komen ze ook niet terug. Lijkt me aan de BBC te liggen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina