1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Authenticatie problemen CI+ kaart

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door alki, 18 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het is gelukt! :oyeah:

  Met de handleiding op deze site is het dus gelukt.

  Ik heb geen firmware update gedaan en geen reset naar de fabrieksinstellingen.

  Allereerst heb ik het netwerk ID en de frequentie veranderd.

  Vervolgens de TV module in de TV geplaatst.

  De kaart heb ik inderdaad andersom (het staat dus verkeerd in de handleiding van Ziggo) in de module geplaatst.

  Klaar!
  Prachtig beeld!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 nov 2009
 2. Goed te horen dat het nu gelukt is.
  Er is trouwens een vernieuwde ziggo handleiding.

  https://static.ziggo.nl/images/handleiding-digitale-televisie_tcm14-1911.pdf

   

 3. Nee dat denk ik niet, het ging om de ziggo handleiding in mijn beleven en niet om de Samsung handleiding, er stond immers (het staat dus verkeerd in de handleiding van Ziggo)

  Er zat in de eerste Ziggo handleiding n.l. een fout in de illustratie (smartcard in de CAM) en dat is aangepast in de nieuwe ziggo handleiding waar ik naar verwijs.
   
 4. Iemand al een oplossing voor deze melding gevonden? Een storing zou ik het niet willen noemen, hooguit een beetje irritant.

  Ben overgeschakeld van Humax decoder naar CI+. Het werkt nu allemaal goed lijkt het, alleen krijg je als je nu zapt niet meteen te zien wat er speelt. Dat lukt alleen als je de info knop indrukt. Is het te regelen dat je de info ALTIJD te zien krijgt bij het zappen..? (samsung LE32B650)
   
 5. De melding die je krijgt als je de tv inschakeld is niet uit te zetten...
  En volgens mij is het niet in te stellen dat je tijdens het zappen de info krijgt te zien... is een kwestie van wennen dat je tijdens het zappen de info knop indrukt, of dat je via de knop mediaguide de informatie opvraagt via EPG...
   
 6. Irritant en overbodig inderdaad, maar hiervoor moet je bij Ziggo zijn. Ze hadden een optie in de CI+ module moeten stoppen om de meldingen van de CAM (alle meldingen dus) desgewenst uit te zetten, maar dat weigeren ze vooralsnog. Is dus irritatie by design.
  Dit is een feature van je TV. Sommige TV's (Sony bijvoorbeeld) laten bij het zappen wel automatisch een infobalk zien met o.a. de titel van het lopende programma.
   
 7. Volgens mij design door de fabrikant van de CAM en niet door Ziggo, de Neotion geeft dat voor zover ik weet niet en geeft dan een zwart beeld tijdens initialisatie. Het is maar net wat je wilt, een mededeling die aangeeft wat er gebeurt op het moment dat je nog geen beeld hebt, of een andere merk die dat niet doet en waar je tegen een zwart beeld zit aan te kijken.
   
 8. Hallo

  Ondanks alle hulp uit dit bericht, is het me nog niet gelukt om de ci+ module aan de praat te krijgen (en het schijnt met een UE46B7090 wel te kunnen). Ik kan prima alle (digitale) zenders vinden, Ned1 HD werkt, maar op het moment dat de CAM erin gaat, krijg ik geen authenticatie. Geprobeerd met en zonder smartcard, op cable en antenne

  Het toestel heeft wel een WP code: UE46B7090 WP XZG. Maar geen xxn op het einde dus. Zit er wel een ci+ slot in??? De verkoper garandeerde van wel (en nee, geen Mediamarkt :wink:).

  Overige info:
  Software was standaard, daarna geupgrade naar de 3000 versie.
  Kan de authenticatie plaatsvinden als de tijd NIET op auto staat?

  thnx
  Mark
   
 9. En ik ben nog vergeten:

  -Ziggo postcodegebied, frequentie, etc ook ingesteld.
  -neotion cam module
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina