1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Authenticatie problemen CI+ kaart

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door alki, 18 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Op dat punt heb je gelijk. Dat ik het authenticatieproces zie tijdens het aanzetten van de lcd maakt me niets uit, alleen ik vind het wel hinderlijk dat als ik lange tijd naar een bepaalde zender kijk en ik weer overschakel naar Ned 1 HD ik weer korstondig het authenticatie proces zie... Varieert van halve tot één seconde in beeld.....
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 nov 2009
 2. Snap ik. Ik ben nog van het MS-DOS tijdperk. Je ziet het ook als je in windows safe mode start, of als je een linux distro in non-auto mode start (beide in geval van problemen overigens). Maar in een consumer product? In vele industrieen/situaties (software, luchtvaart, verkeer, ...) is het normaal alleen een afwijking/gevaar te melden. Splash screens van startup software kan je uitzetten, in internetbrowsers zijn pop-up stoppers bijna niet meer weg te denken. Krijg ik een pop-up die mij verteld dat alles goed is met mijn CI+ CAM. Zou ik het achteraf toch nog niet snappen??
   
 3. Je snapt het prima. Alleen Ziggo wil het maar niet snappen. Het is inderdaad in allerlei disciplines gebruikelijk dat je redundante en telkens terugkerende meldingen dat iets met succes of normaal is afgerond gewoon uit kunt zetten c.q. zodanig kunt configureren dat er alleen nog een melding komt als er een probleem is en de gebruiker inderdaad ergens op geattendeerd moet worden.
   

 4. :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou:

  Ik heb gisteren met Samsung gebeld,een vriendelijk belgische mevrouw zij dat er een monteur moest langs komen om het op te lossen.
  Wat denk je ,in 2 seconde is het probleem omgelost.
  Mijn dank aan u is enorm ik hoef nu teminste niet thuis te zijn om een monteur te ontvangen.Ik hoop dat ze bij Ziggo dit ook zullen melden aan mensen met dit zelfde probleem.
  Ik ben erg dankbaar mijn probleem is opgelost.
  MVG R.Marques

  :thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up:
   
 5. Zoals ook Riparius al zegt snap je het prima ( ik ben ook uit het dos 3.0 tijdperk) en er zou ook een mogelijkheid moeten zijn ( zit misschien ook wel ergens hidden verstopt ) om het uit te moeten zetten,als je het 1 keer gezien hebt snap je het een tweede keer ook wel... het grappige is dat het niet verschijnt als je je tv op een HDMI kanaal hebt laten staan (bij Samsung) en dan terug schakelt naar tv.
  Mijn zoon speelt vaak met de PS 3 en pleurt daarna de tv uit.
  Gevolg bij de Samsung, als je um aan zet staat ie nog in mijn geval op HDMI 1.
  Je krijgt dan : signaal kabel controleren,maar schakel je dan naar tv dan komt de melding niet (is vermoedelijk wel geweest maar via een hdmi bron laat ie het niet zien)
  Nadeel is ook dat ik hier moest gaan uitleggen,blijf van de tv af als ie die melding geeft,want ik heb geen idee wat er gebeurt als je halverwege het proces onderbreekt door bv de tv weer uit te gooien.
   
 6. Meer gamen en films kijken dus :pompom:
   
 7. Top hij werkt ....precies de bovenstaande handeling gevolgd...
  Alleen weet iemand hoe je zenders kan verplaatsen?
   
 8. Kan niet,je kan alleen een favorietenlijst aanmaken.
   
 9. Thanks, ik had al vermoeden dat het niet kon....
   
 10. CI+ CAM decoder

  Hi,
  vandaag een module gekocht CI+ Cam. handig dan kan di ezo in je TV en heb je geen kasije meer nodig, dus minder kabels etc. Mooi, maar werkt niet. althans krijg het niet voor elkaar . alle stappen goed doorlopen ned1 hd en rest geen host voor de ci. ziggo geeft aan dat ik software moet downloaden? welke en waar te halen? ik heb een type UE46B7020WWXXN LED 7 serie. weet iemand waarom de modue niet wordt ondersteund op dit nieuwste type TV?
  thanx
  BW123
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina