1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

CI+ in Samsung LE40B650T2PXXN Error E06-4 Smartcard Defect

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door breal, 17 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo Ziggo Gebruikers,

  Heb vandaag een CI+ module aangeschaft van Ziggo mijn TV is een Samsung LE40B650T2PXXN (deze is gecertificeerd), krijg nu de volgende melding "E06-4 Smartcard Defect". Ziggo gebeld en deze gaven uiteindelijk aan de chip lezer in de CI+ module defect is en dat deze omgerolen moet worden.

  Inmiddels heb ik de CI+ module omgerolen en nog steeds deze E06-4 foutmelding, de smartcard werkt overigens prima in mijn oude Ziggo decoder. Probleem is nu aangemeld bij Ziggo en deze hebben hem doorgestuurd naar de juiste afdeling.

  Heb de CI+ module er juist in zitten (kan maar op 1 manier geplaatst worden) ook de Ziggo smartcard zit er juist in (kan ook op maar 1 manier). Ik zie dat de TV juist autentiseerd, alleen daarna direct de foutmelding. Heb ook nog een factory reset gedaan en daarna de complete procedure nogmaals uitgevoegd, alleen weer zelfde foutmelding. Wie het weet mag het zeggen, issue staat overigens ook uit bij Ziggo, ik zal e.e.a. ook updaten op dit forum.

  Groetjes breal
   

 2. De smartcard kan er op vier manieren in. Gelet op de melding heb je 'm verkeerd aangebracht. De chip moet naar de muur gericht zijn en als eerste in de module worden geschoven (dus kaart met de pijlrichting in de CAM schuiven)
   
 3. :?

  Klopt smartcard zat er verkeerd in :giveup::censored: Je moet even geduld hebben en daarna zal deze hem gewoon pakken.

  Maar goed hij werkt nu thanks :wink:.

  Groetjes breal
   
 4. ik had het probleem ook. maar het staat ook verkeerd in de handleiding van ziggo. en maak dat je moeder maar is wijs (die gloofd heilig de handleiding). dus na een felle discussie toch maar omgedraaid en hoppa! het werkt
   
 5. Kreeg je nog koffie en koek achteraf?
   
 6. Wij hebben een Samsung gekocht en zo op deze site terecht gekomen. We hebben gelezen van de C1+. Mijn vraag is; wat zijn de voordelen van de C1+? Behalve dat je het lelijke kastje kwijt bent:wink:.
   
 7. tv bedienen via de orignele afstandsbediening en geen extra set-top box nodig.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina