1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Rail Away vanaf dit seizoen in HD

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door martwout, 17 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor de treinliefhebbers:

  De bekende treinserie Rail Away wordt dit seizoen voor het eerst uitgezonden in High Defenition Television (HDTV) bij de EO. HDTV zorgt voor scherper beeld, vooral op grotere televisies. De indrukwekkende beelden van de treinreizen door verschillende landen en natuur komen nu nog dichterbij. Rail Away is een documentaireserie over markante spoorlijnen in de wereld. In elke aflevering wordt een treinreis gemaakt, met onderweg aandacht voor bijzondere locaties. Rail Away bestaat dit seizoen tien jaar, het seizoen wordt afgesloten met de 150ste uitzending. Eerste aflevering: dinsdag 22 september / 19.55 uur op Nederland 2

  Bron: Mediamagazine.nl
   
 2. Dat is een zeer mooi bericht. Ken een aantal mensen met een HD decoder die helemaal weg zijn van Rail Away, zal het zeker aan ze doorgeven. En zelf dinsdag de Humax in de opname stand zetten, ben wel benieuwd.

  En zo wordt mondjesmaat het aanbod in HD steeds verder uitgebreid! :thumb up:
   
 3. Ik vind vooral de acceleratie van de trein mooi. Dit, gecombineerd met het landschap, en je bent zo weer een weekend onder de pannen. Dit hoeft niet eens in HD, teveel detail kan in deze droomreis funest zijn. Maar ik ga het wel proberen, ik ga kijken of ik de seedlings van de denne-appels al aan den boom zie. Gaan ze upscalen bij rail-away, dan haak ik af.
   
 4. Maar 19:55 op NED2, waarschijnlijk een hoop HD kijkers zullen dit uitchecken. Ik ga het ook doen. SVP niet geupscaled, want dat zien we gelijk. Je hoort nog.
   
 5. dinsdag de 22e om 19:55.
   
 6. Met mijn samsung 360 zullen alle treinen voorlopig met vertraging rijden :schater::schater::schater:
   
 7. En hopelijk komen ze dan ook in HDTV via uitzending gemist op interactieve televisie. Dat zou ook nog eens leuke toevoeging zijn. Met al die HD content raakt je schijf natuurlijk ook veel sneller vol.
   
 8. Dat is toch normaal ?? :wink:
   
 9. Licht het aan mijn ogen? Maar deze uitzending is gewoon een upscalling dus geen native HD. erg jammer dus :roll:
   
 10. Daar leek het inderdaad sterk op. Als het HD was in ieder geval geen al te best merk camera... Laten we maar zeggen dat het nog even wennen is om de juiste 'band' te starten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina