1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Mijn arris wordt omgeruild voor Ubee modem. Goed nieuws?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door meermeer, 16 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. meermeer

    meermeer Forum Member

    Berichten:
    238
  2. Robus

    Robus Forum Member

    Berichten:
    99
    Vrijdag bij ons een monteur. Het merk modem dat hij achterlaat kan me niet bommen. Als-ie het maar doet. En stabiel werkt. Bij voorkeur met de nieuwe snelheid, maar niet noodzakelijk.
    Ik laat hier wel weten wat het geworden is... Succes in ieder geval!
     
  3. mikkie1970

    mikkie1970 Forum Member

    Berichten:
    21
    ook bij mij komt morgen een monteur..... met een ander modem?
     
  4. meermeer

    meermeer Forum Member

    Berichten:
    238
    Maar concreet: goed nieuws de Ubee?
     
  5. pleun

    pleun Forum Member

    Berichten:
    126
    Ik heb ook nog een monteur gesproken. Hij zei dat ze de problemen met de Ubee opgelost hadden.
     
  6. Pierre_1

    Pierre_1 Forum Member

    Berichten:
    288
    Verschilt per regio, denk ik. Ik heb hetzelfde meegemaakt, van Arris naar Ubee, werd alleen maar erger!

    Succes.
     
  7. meermeer

    meermeer Forum Member

    Berichten:
    238
    ah, nou vraag wel of ik de arris mag houden. Just in case
     
  8. sven1968

    sven1968 Forum Member

    Berichten:
    36
    Problemen met Ubee opgelost? Nou ik zit hier met een 2e ubee modem. Monteur kwam eergisteren en moest maar weer een ubee plaatsen opmdat de Arris niet eens online wilde komen. Maar na een halve dag alweer ellende....Lage snelheid, telefoongesprekken worden om de 5 minuten verbroken omdat het modem weer uit en aangaat. Helpdesk en monteurs spreken elkaar tegen. De een zegt dat het aan de modems ligt, de ander aan het netwerk. Feit is dat ik sinds mijn aansluiting, de beloofde 50 mb nooit heb gehaald en geen stabiele verbinding.
     
  9. Robus

    Robus Forum Member

    Berichten:
    99
    Ziggo-monteur rijdt hier net weg. Topvent. Heeft mijn Arris officieel dood verklaard en Ubee geprobeerd te installeren. Dat lukte fysiek en ook de activatie ging goed. Maarrrr, slechts 2-3 Mbps upload. Gelukkig had hij nog een good old Motorola in zijn wagen; die staat hier nu te ronken 'like there is no tomorrow... De indiaan en japanese schoolgirls zitten dan misschien nog in het metro station, maar ik ben in ieder geval weer verbonden met 20 Mbps! :pompom:
    Ubee heeft-ie achtergelaten voor het momenten dat Ziggo haar netwerkproblemen heeft opgelost. Die problemen zijn, groot, behoorlijk wisselend en lokaal en nog lang niet onder controle.
    Voorlopig ga ik Ziggo niet aanspreken dat we niet de snelheid krijgen die ze beloven. Prima dat ze sneller willen bieden, maar ik ben nu happy as I am. Als het structureel blijft zal ik mogelij afzakken naar AIE Plus...
     
  10. pollyphono

    pollyphono Forum Member

    Berichten:
    14
    Na de brief van uitstel eind Augustus,vandaag het modem gekregen,een Ubee.
    Aangesloten,activeren,klaar.....netjes 50mb down,5mb up,telefoon prima.:)

    Tot nu dus geen enkel probleem (even afkloppen,heheh)

    postcode 3823
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina