1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ci+ binnen en nu wil ik ook digitaal opnemen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door marcelsmit, 16 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vandaag mijn CI+ module binnen gekregen.
  Ik Henb nu een Pioneer DVR550H hdd recorder maar ik wil ook digitaal op kunnen nemen,i denk dat dat met deze hdd recorder niet kan ,weet iemand met welke hdd recorders het wel kan of heeft er iemand een foefje
   
 2. Als je nog een losse decoder hebt staan kun je de RGB SCART uitgang daarvan verbinden met de RBG SCART ingang van je DVD/HDD recorder. Natuurlijk heb je dan wel twee smartcards nodig (één voor in de decoder en één voor in je CI+ TV), maar dat zal geen probleem zijn, want in het pakket met de CI+ CAM zit immers een smartcard.
   
 3. Hmm das op zich een idee inderdaad,maarja ik wilde natuurlijk juist van die externe digitale decoder af.
  Maar als er geen betere oplossingen ideeen komen is het een goede optie.
   
 4. Ik heb ook een 550 en daar heb ik zoals riparius zegt een humax SD decoder via scart aanhangen. Dat geeft een prima beeld (veel beter dan analoog via de recorder zelf) Als je het bijgeleverde guidelink zendertje op je decoder plakt dan kan je de 550 via guideplus programmeren en deze zet dan via dit zendertje de decoder op het juiste kanaal wat je wilt opnemen. De decoder kan dus helemaal uit het zicht staan.
   
 5. Ja dat guidelink is dat kabeltje met dat dingetje erop toch? ik heb dat geloof ik al eens geprobeerd om te gebruiken,maakt het niet uit dat de digitale ontvanger een samsung is?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina