1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

CI+ werkt goed op Sony Bravia KDL-40W5500

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Heathcliff, 16 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ci+

  dus als ik het goed begrijp heb je er een smartcard nodig voor te kijken op je tv en een voor de humax voor opnemen.Dan kan ik het niet ik heb al 3 ontvangers:giveup:
   
 2. W4000 heeft een CI slot en geen CI+ slot dus de CI+ module zal niet echt gaan werken.. dan zul je dus voor de AlphaCrypt moeten gaan als je geen externe decoder meer wilt gebruiken!
   
 3. authentication melding

  heb een V5500 en krijg elke dag bij het aanzetten van de tv. Dus de enkel de eerste keer. een melding van authentication.

  Klopt dit? of kan dit niet wegblijven?
   
 4. @marjon92 : Dat klopt, dat is normaal gedrag door bijna iedereen geconstateerd en is (voorlopig) niet weg te krijgen.
   
 5. Beste iedereen,

  Na mijn aankoop van de w5500 heb ik ook gelijk de CI+ module gekocht. Zonder de module eerst alle zenders te hebben gezocht en alles werkte prima. Kon Ned 1 in HD kijken, ziggo informatie kanaal en alle andere zenders hadden EPG.

  Toen stopte ik de module erin. Authenticaten was successful en verwachtte gelijk beeld. Dit kwam alleen nooit. Ook niet op Ned 1 HD en de ziggo informatie kanalen. EPG werkt wel gewoon op alle zenders alleen hij geeft bovenin naast de zender aan: gekozen programma niet beschikbaar.

  Heeft iemand enig idee wat er mis kan zijn? Heb nu 2 uur met Ziggo gebelt en hun hebben geen idee meer....

  Gr,

  Sam
   
 6. Handleiding CAM is fout, je moet dit doen:
  CAM: ziggo logo naar de muur
  Card: witte zijde naar de muur. Card geregistreerd? Of je bestaande (?) gebruiken.
  Power off/on als je de cam verwijderd.
   
 7. Heb 2 modules geprobeerd (zaten er goed in), had thuis al 3 kaarten, alledrie geprobeerd en uiteindelijk die nieuwe ook maar geactiveerd.

  Denk dat ik sony maar is ga bellen..
   
 8. sony 46W5720 (=46W5500) in caiway-gebied

  Een paar ervaringen met mijn 46W5720 en de ci+cam van Ziggo in caiway-gebied.
  Wel opletten: mijn ervaringen zijn niet zonder meer toepasbaar op anderen. Ik zit met een ziggo-cam in caiwaygebeid, en ik heb mijn Sony-software niet ge-update (hij werkt op versie 1.202EA; als de ervaringen met de binnekort te verschijnen update 1.600 goed blijken zal ik mijn tv toch maar eens updaten. Voorlopig wil ik de mogelijkhied van zenderindeling houden).
  - authenicatie: mijn tv werkt met de snelstart uit. Het opstarten en authenticatie samen duurt bijna anderhalve minuut.
  - als je weinig geduld hebt en de tweede authenticatie onderbreekt en naar een tv-kanaal gaat, werkt dat wel. Maar van het x-bar menu blijkt de laatste ikoon ("instellingen") verdwenen. Dus als je naar links scrollt is "photo" het laatste ikoon. De belangrijkste instellingen kan je overigens wel met "opties" instellen.
  - om alle zenders te krijgen (ik heb het uitgebreide complete-pakket) moet je bij het startmenu de frequentie op "auto" zetten, maar het netwerk-id wel invullen (dus niet op "auto")
  - ondertiteling werkt , maar je krijgt niet de dubbele mogelijkheid om zowel de basisinstelling als hardhorend in te stellen (zoals blijkbaar, heb ik uit dit forum begrepen, na software-update wel kan, en dan beide op "nederlands" zetten). Je moet kiezen (dus voor mij: basisinstelling). Werkt overigens goed.
   
 9. authentificatie CI+module

   
 10. Ja, die athenticatie vindt iedere keer plaats, ik neem aan om te verifiëren dat het nog steeds om dezelfde 2 apparaten gaat en om te communiceren over de gebruikte encryptie onderling (bij CI+ is het signaal dat uit de CAM komt nog steeds encrypted, in tegenstelling tot bij). Wat er technisch precies gebeurd zou Archie misschien kunnen uitleggen.
  Anoniem geeft in deze post (http://www.ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=206364&postcount=70) aan waarom de bijbehorende melding steeds getoond wordt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 sep 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina