1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Twee kabelmodems tegelijk geactiveerd???

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Pierre_1, 15 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is het mogelijk dat er twee kabelmodems tegelijk geactiveerd zijn? Ik gebruik nu namelijk een Ubee, die is uiteraard geactiveerd, maar ik wil ook de Arris gaan testen. Wanneer ik de Arris aansluit moet ik deze weer zien te activeren, en aangezien dat wel eens lastig is bij Ziggo zou ik graag willen weten of er twee modem tegelijk geactiveerd kunnen zijn (waarvan 1 uiteraard maar aangesloten), zodat je ze zo kan omwisselen.
   
 2. geen idee of dit mogelijk is... alleen..... hoe kom je aan 2 modems???

  Ik zit nu nog steeds te wachten tot ziggo mij mijn dosics3 modem levert en dan lees ik hier regelmatig dat mensen een nieuwe opgestuurd hebben gekregen of nu zelfs dat ze er 2 hebben....

  Blijf het allemaal raar vinden... nieuwe klanten die voor gaan kan ik me voorstellen... klanten die overstappen van alles in 1 Plus naar Extra die voor gaan heb ik al erg veel moeite mee en nu dit....
   
 3. Volgens mij maar eentje, want de mac adres moet bij ziggo bekend zijn. Ziggo heeft een database vol met mac adressen van modems die ze uitgeven.

  Ik had nog een oude modem van het UPC gebied, ik zag wel de activeringspagina van ziggo, maar toen ik verder wilde kreeg ik de melding dat deze modem niet bekend was bij Ziggo.
   
 4. Helaas, het kan inderdaad niet. Je moet als je een ander modem aansluit de activeringscodes weer invoeren die je per brief hebt ontvangen, dat werkt wel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina