1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Twee kabelmodems tegelijk geactiveerd???

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Pierre_1, 15 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Pierre_1

  Pierre_1 Forum Member

  Berichten:
  288
  Is het mogelijk dat er twee kabelmodems tegelijk geactiveerd zijn? Ik gebruik nu namelijk een Ubee, die is uiteraard geactiveerd, maar ik wil ook de Arris gaan testen. Wanneer ik de Arris aansluit moet ik deze weer zien te activeren, en aangezien dat wel eens lastig is bij Ziggo zou ik graag willen weten of er twee modem tegelijk geactiveerd kunnen zijn (waarvan 1 uiteraard maar aangesloten), zodat je ze zo kan omwisselen.
   
 2. reflex

  reflex Forum Member

  Berichten:
  30
  geen idee of dit mogelijk is... alleen..... hoe kom je aan 2 modems???

  Ik zit nu nog steeds te wachten tot ziggo mij mijn dosics3 modem levert en dan lees ik hier regelmatig dat mensen een nieuwe opgestuurd hebben gekregen of nu zelfs dat ze er 2 hebben....

  Blijf het allemaal raar vinden... nieuwe klanten die voor gaan kan ik me voorstellen... klanten die overstappen van alles in 1 Plus naar Extra die voor gaan heb ik al erg veel moeite mee en nu dit....
   
 3. Clevegt

  Clevegt Forum Member

  Berichten:
  987
  Volgens mij maar eentje, want de mac adres moet bij ziggo bekend zijn. Ziggo heeft een database vol met mac adressen van modems die ze uitgeven.

  Ik had nog een oude modem van het UPC gebied, ik zag wel de activeringspagina van ziggo, maar toen ik verder wilde kreeg ik de melding dat deze modem niet bekend was bij Ziggo.
   
 4. Pierre_1

  Pierre_1 Forum Member

  Berichten:
  288
  Helaas, het kan inderdaad niet. Je moet als je een ander modem aansluit de activeringscodes weer invoeren die je per brief hebt ontvangen, dat werkt wel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina