1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Om de 5 minuten klapt het internet er uit

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Floortje_doortje, 15 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Op basis van hun antwoord ben ik wel heel nieuwsgierig naar jou signaalwaarden. Wat zijn zeggen kan namelijk heel goed wel de oorzaak zijn geweest, hoe gek het ook klinkt.

  Post de signaalwaardes van je modem hier eens als je wilt. Wellicht dat er een lokaalprobleem is geweest wat ondertussen is opgelost, maar misschien dat we er toch nog wat mee kunnen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 sep 2009
 2. Interessant, ik heb van deze zelfde persoon exact hetzelfde antwoord gehad, alleen was mijn vraag, of ik mijn abonnements geld terug zou krijgen en als ze mijn abonnement eindelijk van Z3i naar aio extra wilden omzetten. wacht ik zal het er eens even bijzoeken, hier:

  Geachte heer/mevrouw Pleunis,  Via de website heeft u onlangs een vraag gesteld.

  Na grondige analyse van het signaal op uw aansluiting heb ik geconcludeerd dat er sprake is van een individueel signaalprobleem. De oorzaak van dit probleem kan van buitenaf afkomstig zijn, maar kan zich ook in de huisinstallatie bevinden. Controleert u of de modem hoofdaansluiting van uw woning staat aangesloten met de bijgeleverde onderdelen, en of alle aansluitingen goed contact maken.
  Heeft u alle aansluitingen gecontroleerd, dan wil ik u adviseren om telefonisch contact op te nemen met onze Klantenservice voor verdere analyse. Als blijkt dat er een monteur nodig is om het probleem op locatie te onderzoeken, kunt u met één van de medewerkers een monteurafspraak maken.

  Ze maken zichzelf aardig belachelijk als je het mij vraagt
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 sep 2009
 3. Sry voor het plaatsen van de naam !
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina