1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Prestaties pc met Ziggo internetbeveiliging/F-secure

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Bertus74, 14 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bertus74

  Bertus74 Forum Member

  Berichten:
  41
  Eind vorig jaar was ik aan het overwegen om Ziggo internetbeveiliging te nemen. An-sich heb ik best vertrouwen in de onderliggende sofware van F-secure, dat gecombineerd met de gunstige prijs van 3-4 euro per maand voor 5 pc's leek mij dat wel wat.

  Vervolgens heb ik een testversie geinstalleerd. Het allereerste wat mij opviel was dat mijn behoorlijk snelle pc (C2D E6750, 4GB geheugen, snelle harde schijf) aanmerkelijk trager werd. Daar had ik dus geen zin in.

  Nu lees ik op de website van F-secure:
  F-Secure® Internet Security™ 2010 biedt betere bescherming online zonder uw computer te vertragen. De volledig vernieuwde versie biedt aanzienlijk verbeterde prestaties, inclusief een vermindering van 70 % van het geheugenverbruik en 60 % sneller scannen.

  Nu ben ik benieuwd of Ziggo ook gebruik gaat maken van de nieuwste software. Heeft hiemand al ervaring met de nieuwste versie van Ziggo/F-secure?
   
 2. Alphons

  Alphons New Member

  Berichten:
  1
  Ik denk het niet. Ik heb namelijk het zelfde probleem. Met het installeren van F secure varieert mijn cpu load nu tussen de 10 en 70 % dat gaat elke 3 seconden op en neer. Zonder F-secure maar met McAfee is de cpu load constant 2%

  Wel is het binnenhalen van WEb pagina's sneller geworden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina