1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

E30, even geduld.....

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door Sandrie, 13 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Na heel veel maanden gewoon analoog tv te hebben gekeken toch maar weer de IR-FOX C aangesloten vanwege nieuwe tv, echter bij de meeste zenders krijg ik nu E30 een ogenblik geduld te zien, Aleen Nederland 1, de Ziggo zenders en de regionale zenders en zo'n kinderzender geeft beeld. Heeft er iemand een idee wat ik kan doen om het op te lossen? Ik heb het al naar de fabrieksinstelling terug gezet, maar dat loste het probleem niet op. Ik heb alleen nog maar het boekje met de handleiding, verder niets meer, en daarin kan ik het niet vinden. Wat mij wel is opgevallen is dat alle zenders die ik niet bekijken kan (E30) staat er in het balkje een vierkantje met daarin IR.
  Bij voorbaat mijn dank,
  Sandie
   
 2. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.674
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Als de smartcard langere tijd niet wordt gebruikt moet deze geheractiveerd worden voordat deze weer normaal is te gebruiken.
  Hiervoor moet je de contact opnemen met de Ziggo helpdesk/servicedesk.

  Zie ook deze postings:
   
 3. Bedankt!

  Badankt voor het antwoord.
  Dan ga ik nu meteen contact opnemen met de helpdesk, maar is het niet raar dat er toch een aantal programma's wel gewoon te zien zijn?
   
 4. Mag ik vragen of dit nu opgelost is voor jou? Ik heb hetzelfde probleem op eens op mijn kaart die elke dag gebruikt wordt.

  Als ik deze smartcard in mijn 2e tv ( CAM CI+ Samsung ) stop werkt het wel goed. Ik merkte het van de week al een keer op, mijn ouders hebben er ook opeens last van. E-30

  Ik heb het voornamelijk bij 421 Eredevisie live die toch gratis zou moeten zijn tot half feb.

  Moet ik hiervoor Ziggo benaderen? Ik had ze al geprobeert maar na 20 minuten in de wacht moest ik toch echt weg dus heb ik maar opgehangen.
   
 5. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  En als dit kaartje enige tijd in je ontvanger zit (als hij aanstaat). Krijg je dan na verloop van tijd wel beeld op b.v. Eredivisie Live?
  Zo niet, toch even contact opnemen met de Helpdesk. Dat kun je ook via het contactformulier doen of via Ziggo thuishelp.
   
 6. Bij mij is het probleem idd opgelost! Ik heb het kastje aan moeten laten staan, niet op standby maar echt aan, en Ziggo stuurde dan een signaal door en daarna geen problemen meer gehad met E30.
  Ik heb gewoon gemaild naar Ziggo, toen kreeg ik dat antwoord per mail terug en heb het kastje de rest van de dag en de dag erna aangehouden en ineens deden de zenders het :wink:

  Wat ik wel heb is dat het beeld regelmatig blijft staan of schokt, meestal bij RTL 4 tijdens rtl boulevard of ik hou van Holland bijvoorbeeld.
   
 7. Hey GolfTouch en Sandrie,

  Bedankt voor jullie reply. Ook als de decoder een hele dag op die zender staat ( als ik naar me werk ben ) blijft de E30 fout melding er staan.

  Ik heb inmiddels ondervonden dat op mijn Samsung met CI+ module met 2e smartcard het eredevisie kanaal het ook niet meer doet met de melding dat dit kanaal geen onderdeel uitmaakt van mijn pakket. Dat verklaard een hoop.

  Het klopt ook wel omdat de 5 Verrassingszenders alleen voor de Alles in 1 Plus en Alles in 1 extra klanten geldt. Ik had dat niet goed gelezen. :oops:
  http://www.ziggo.nl/televisie/nieuws/verrassingszenders/
   
 8. Hihihi, probleem dus opgelost, wel jammer voor je dat je het nu niet meer hebt :wink:
  Groetjes, Sandrie
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina