1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

CI+ CAM Module icm DVD Recorder

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door rlodewijks, 13 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat is straks nog de functie van mijn Sony DVD Recorder, hoe gaan we deze aansluiten icm de CI+ CAM module. Kijk nu digitaal en neem analoog op.
  [​IMG]
   
 2. Veranderd niets aan. Gewoon zowel je TV als recorder op COAX aansluiten. Op recorder blijf je dan gewoon je analoge signaal houden.
   
 3. Dus moet hem splitsen.
   
 4. Hoe sluit je dan nu alles op de kabel aan?
   
 5. [​IMG]
  NB: HDMI is bij mij scart.
   
 6. Zou hem wel splitsen ja.

  Op zich zou dat niet eens nodig zijn: de COAX die van je DVD recorder naar TV loopt zou moeten werken, maar digitale TV is er gevoelig voor signaalverlies.

  Direct aansluiten op de wandcontactdoos of een goede splitter is daarom aan te raden.

  Koop alleen dan wel een goede versterkte splitter anders heb je nog steeds signaalverlies.
   
 7. Dus als ik je goed begrijp, dan moet ik hem vanaf de muuraansluiting splitsen. En dan 1 coax kabel naar de Digitale ontvanger (in de tv) en 1 naar de dvd recorder. En dan een scart van DVD Recorder naar tv.
   
 8. Ik zou het eerst zo laten. De coax-kabel die in je digi-kabel steekt uiteraard in de DVD-recorder, daarna, net zo als nu, doorlussen naar de TV. Werkt dit niet (want inderdaad is digi-TV iets gevoeliger voor storingen) dan kun je alsnog je signaal splitsen.

  pvd
   
 9. Kan ik gewoon tv blijven kijken terwijl ik opneem? (Zoals nu) Maar zou je mij eens duidelijk kunnen vertellen hoe nu de aansluiting wordt als ik gebruik ga maken van de CI+ CAM Module.
   
 10. Aan de aansluiting veranderd in principe helemaal niets ten opzichte van je huidige setup, analoog kijken en digitaal opnemen kan ook gewoon.

  Er gaat net zoals nu gewoon een COAX antenne kabel je TV in, aan de aansluitingen veranderd helemaal niets. Pas intern in je TV pikt de TV middels de CI+ CAM het digitale ipv analoge signaal op.

  Maar vanwege storingsgevoeligheid van digitaal is een versterker/splitter inderdaad direct bij het punt waar de kabel de muur uitkomt wellicht nodig.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina