1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

verwijderen van je topics

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door Aslan, 12 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. klopt het dan je geen topics(berichten) kan verwijderen.

  niet echt handig!!
   
 2. Het kan misschien wel, maar ik vraag me af of dat verstandig is.
  Als jij een probleem hebt dat opgelost is, dan is het toch juist superhandig als het topic er nog staat als er nog eens iemand hetzelfde probleem heeft?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 sep 2009
 3. Maar je kunt ze wel verwijderen, hoor. Zoek maar even uit. Het Allerleukste is dat ze ook terug te halen zijn na je verwijdering. Dat maakt het geheel wat verdacht. Dus doe wat je niet laten kan.
   
 4. Als een mod opruimt van nietszeggende meuk snap ik maar de "oude" draadjes van waarden zouden in een archief kunnen.
  Dan kan je het nog vinden, maar of het gewenst is, is een 2e.
   
 5. Je kunt zelf je eigen berichten wel bewerken of verwijderen, maar zoals geschreven kan een moderator ze wel zien en weer terughalen. (bijvoorbeeld iemand die een ander voor van alles uitmaakt en dit later ontkent omdat hij even snel zijn bericht gaat editen of wissen). Een heel topic weggooien kan niet door een topic-starter of ander gedaan worden. Dit is ook niet wenselijk omdat er zaken in een topic kunnen staan die interessant voor anderen zijn, bijvoorbeeld hoe je een bepaalde storing oplost. Via een verzoek aan een moderator of admin kan wel verzocht worden om een topic geheel te wissen. De mod/admin beslist dan of dit wel of niet gebeurt.
  Verder ruimen we tot nu toe nog geen oude topics op. Je kunt nog berichten uit 2002 lezen in diverse forumdelen uit het MGV forum wat de voorloper van dit forum was. Wel gaan topics waar 3 maanden lang niet in is gereageerd automatisch op slot zodat mensen niet oude topics gaan gebruiken om nieuwe problemen te melden. Op verzoek kan een topic altijd weer heropend worden trouwens.
   
 6. Daarop inhakend is de optie om een deel (of het geheel) van het bericht aan te halen (de beroemde 'quote' knop) waarop je reactie betrekking heeft zeer praktisch. Als diegene waar je op reageert zijn/haar tekst aanpast of het gehele bericht verwijdert dan blijft de basis waarop je de reactie hebt geplaatst in je eigen bericht zichtbaar.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina