1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Email verzenden

Discussie in 'Internet - Email' gestart door toewanie, 11 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja, sorry wees naar de verkeerde post (die voor een PC zonder router) zelfde truc (meestal zelfs simpeler) helpt voor een router ook (maar dan via de router menu's uiteraard).

  Het beste is het daarbij trouwens, om niet het oorspronkelijke MAC adres van de PC te klonen (joost mag weten hoeveel van de onduidelijke problemen die we hier zien het gevolg zijn van twee dezelfde MAC adressen in één netwerk) maar om in het oude router MAC adres 00-00-xx....... die voorloop nullen in iets anders te veranderen b.v. 01-01-xx......., dan blijf je uniek (en dat is het doel van het hele MAC gebeuren)

  Ik krijg trouwens de indruk dat deze 'zwervende' geblokkeerde IP-adressen een steeds groter probleem beginnen te vormen, terwijl hun effectieviteit door de steeds sneller wisselende IP-adressen (ikzelf heb sinds mei nog steeds geen vast adres gekregen en het modem is nog nooit langer dan 10 sec. uit geweest) alleen maar steeds verder afneemt; is er bekend of er een uiterste houdbaarheid geldt voor de blokkering, of is dat afhankelijk van iemand die bereid is daar via de helpdesk geld aan te spenderen?

  Mees de Roo
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina