1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

digitale televisie HD of niet?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Frietpan, 11 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. oke? maar zou dit dan kunnen betekenen dat mijn tv full-HD is?
   
 2. oke, maar heeft hij dat wel of niet 1080P omdat dat er bij mij opstaat?
   
 3. Het 1080P signaal wordt ondersteund (zie de Engelse handleiding, bladzijde 20: http://www.lge.com/uk/support/produ...documents&targetPage=support-product-profile#)

  In de praktijk betekent dit dat de TV het binnenkomende signaal 1080p zonder problemen verwerkt (xbox 360, ps3, bluray) maar dat je TV dit signaal 'downscaled' tot de maximale resolutie van je TV (1366 x 768).
   
 4. Wel grappig. als ik op 32lg52 google, kom ik alleen maar op wat vage turkse crap terecht. Staat vast wel een stickertje met het echte serienr. achterop. De 1080p input zegt me des te meer. Met name input. Kun je nu eens nagaan wat je schermresolutie is, en wat dit ook mag zijn, dit is niet direct geralateerd aan je beeldkwaliteit.
   
 5. Klopt, het zal de 32lc52 zijn. De BBC verkoopt ook geen toestellen in Nederland, dat zal de BCC wel zijn. :wink:
   

 6. HD-Ready en Full-Hd zijn sowieso advertising-slogans. Zegt niets over de beeldkwaliteit. Net zoals de megapixelrage bij digitale camera's. Liever een megapixel of 5 minder, en wel een mooie scherpe foto, ipv zo'n gedrocht van 8mb.
   
 7. haha, wat een fouten! maar je het ze goed verbeterd idd. Maar snap het nu helemaal. Denk toch dat ik voor de HD-ontvanger ga, met de extra HD zenders. Aangezien mijn tv dit ondersteund.

  Allemaal super bedankt voor jullie reacties

  Kun je extra smartcards bij ziggo bestellen? Of krijg je deze geleverd bij de digitale ontvanger? en kun je ze dan bij ziggo activeren? Had hierover ook een mailtje naar ziggo gestuurd, alleen ze reageren er niet op.
   
 8. Dank je , Renatus. Eigenlijk ben je behoorlijk vlot & snel. Of snel & vlot, dat schoffelt in hetzelfde straatje. Je bent zeker te snel voor een 20 mbits lijntje, ik zie dat je je inhoud.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina