1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding
 2. Verberg deze melding

Geen DVB ondertiteling TCM

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door rick70, 11 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Denk dat ze nog niemand gevonden hebben,het lijkt qua vragen beantwoorden dat het webcare team maar een of twee keer per week ff leest,ik heb de helpdesk gebeld maar dat was zonde van mijn geld, DVB ondertitels ? huh ? daarna wij geven de ondertitels weer zoals ze zijn,dus als ze er nu niet zijn,stuurt de zender ze niet mee...
   
 2. Het bekende probleem bij dit soort fouten van Ziggo. Ga maar eens aan de helpdesk uitleggen dat er componenten ontbreken van een kanaal in een deel van het Ziggo gebied. Je mag al blij zijn dat ze weten dat kanaal uberhaupt in het kanalen pakket zit en weten wat het verschil is tussen DVB ondertiteling en teletext ondertiteling.
   
 3. Volgens mij is het probleem van ontbreken van de DVB subs opgelost ergens rond de middag. Let wel op, niet elke uitzending op TCM heeft ondertiteling.
   
 4. heb weer ondertiteling hoera:applause::applause::applause::applause::applause:
   
 5. De DVB ondertitelingsstream inclusief de verwijzing naar die stream in de Program Map Table (PMT) van TCM is weer terug. Waarvoor dank. Zonder een dergelijke DVB ondertitelingsstream is er natuurlijk sowieso geen DVB ondertiteling mogelijkheid beschikbaar ongeacht of de uitzending nu wel of niet ondertiteld is.
   
 6. correct, maar niet elke klant kan de PMT uitlezen vandaar even de toevoeging. Excuus dat het een tijd is weg geweest.
   
 7. Fijn dat de DVB ondertiteling weer aanwezig is. :thumb up: Hopelijk blijft dit nu zo. :frons:
   
 8. Gisteravond en vannacht weer de hele tijd geen ondertiteling aanwezig,heb nu nog niet gekeken maar ben bang dat het weer hetzelfde probleem is.
   
 9. Op dit moment is de Nederlandse DVB ondertiteling stream gewoon aanwezig. Mogelijk dat de programma's niet ondertiteld zijn, maar dat kan ik niet controleren omdat TCM niet in mijn pakket zit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina