1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung LE 40B750 met CI+?

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Renato_55, 11 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben van plan de 40B750 aan te schaffen. Ziggo heeft dit toestel inmiddels gecertificeerd echter voor de PXXN versies. Zijn deze toestellen inmiddels in de handel en zo ja bij wie?:grin:
   
 2. In de winkels wordt hier (nog) geen onderscheid in gemaakt. Je moet dus op de doos kijken of het echt een PXXN is, en geen oude WXXN.
   
 3. Ik heb deze tv van het weekend gekocht. De Mediamarkt en Saturn verkopen het juiste type (wel effe checken als je de doos in handen krijgt).

  Prijzen lopen tussen de filialen enorm uiteen. In Rotterdam kost ie 999, in Utrecht 1099 en in Tilburg 1249 dus effe rondbellen kan helpen als je net als ik centraal tussen diverse vestigingen in woont.
   
 4. In de winkels wordt geen onderscheid gemaakt, omdat Samsung in de verkoopspecificaties ook geen onderscheid maakt. Winkels bestellen gewoon een LE40B650, geen LE40B650T2P of W. Dat onderscheid is er op de site van Samsung niet bij products, dus ook in bestellingen bij de Samsung groothandels niet.
   

 5. Deze winkels hanteren in dat geval vaak de gevraagde prijs door de consument! ;)

  Dan gaat het van: Ja ik heb intresse in de 40B750, maar die heb ik bij MM Breda gezien voor 1149, en dan staat ie in Tilburg voor 1249, dan passen we daar de prijs op aan! Dit is dus echter alleen als de consument hier zelf mee komt.

  Bovendien werken de Saturn en MediaMarkt vestigingen met concurrentie regio's en kan de prijs en het assortiment dus per vestiging verschillen!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina