1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Het regent kadootjes bij ziggo?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door MetaMarty, 11 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb inmiddels al een tijdje ziggo TV en telefonie.
  Ik werd vorige week gebeld met de vraag of ik er ook geen internet bij wilde. Normaal gesproken ga ik niet in op telefonische verkoop, maar aangezien mijn ADSL lijn zwaar geknepen is en stoort en ook nog duur is, dacht ik dat het misschien handig zou zijn om het eens uit te proberen.

  Wonder boven wonder geeft mijn kabelmodem die ik al had voor telefonie, inderdaad sinds gisteren 20mbit internet. Maar ziggo zou ziggo niet zijn als zojuist niet een post pakketje bij de deur ligt met daarin een welkomspakket voor digitale TV. Hierin zit een nieuwe smartcard en een samsung HD ontvanger.

  Heeft iemand een idee wat ik hiermee zou moeten doen? Is die extra smartcard nog bruikbaar om een paar weken alle digitale kanalen mee te kijken? Is de ontvanger bruikleen, of mag ik het pakket door dit foutje als een extra kado beschouwen?
   
 2. Je hebt nu, zonder dat je het weet, een alles-in-1 pakket?
  Daar zit een gratis decoder bij nml. :)
   
 3. Ik ben van digitale TV + telefoon naar alles in 1 gegaan. Dat wist ook, maar ik had nog aangegeven dat ze niks op hoefden te sturen omdat ik al een kabelmodem heb voor telefonie. Ik had al een gratis humax decoder gekregen toen ik digitale TV nam, dus waarom ik nu een samsung decoder er bij krijg snap ik niet helemaal.
   
 4. Ja, de ontvanger is jouw eigendom, net als de smartcard. Als je de smartcard in je huidige ontvanger stopt kun je zien of je alle kanalen kunt bekijken. Er zijn ook geluiden dat je de nieuwe kaarten eerst zou moeten activeren op de ziggo-website en dus geen preview periode meer hebt. Kwestie van even proberen dus.

  Dit is geen foutje van Ziggo, maar normaal. Iedereen die 'overstapte' van losse produkten naar een alles-in-1 kreeg dit ook. Jij had geen internet en nu wel via alles-in-1 en hebt dus ook recht op de ontvanger. Zie de Ziggo-Website
   
 5. Ok, dank je wel. Ik was er vanuit gegaan dat je gewoon krijgt opgestuurd wat je nodig hebt voor een alles in 1 pakket. Ik ga de smartcard proberen.
   
 6. Weet je zeker dat je een HD-ontvanger gekregen hebt?
  Bij een alles-in-1 krijg je een (SD-) digitale ontvanger, niet de HD versie.
  Volgens mij kost een HD ontvanger 99 euro. Als je die wilt hebben en er evt 99 euro voor over hebt, dan zou ik er niets aan doen.
  Anders zou ik toch eens kijken of ze niet 99 euro van je rekening gaan afschrijven.
   
 7. Klopt, het is inderdaad geen HD ontvanger, maar een gewone (samsung DCB-B270R). Ik gebruik verder toch een CAM module in mijn HDTV, dus dat is niet erg. De smartcard werkt wel gewoon zonder registreren. Da's dan tenminste weer een tijdje lang filmnet en porno. :applause:
   
 8. Tja, en nu nog een beetje kwaliteit dan zou het nog de moeite waard zijn.
  Maar goed het is een tijdje gratis en als je dan toch behoeftes hebt. ;)
   
 9. Ach, er is blijkbaar een markt voor anders zou onze lieftallige kabelboer het niet aanbieden... :wink:

  Gert.
   
 10. Op 3 kanalen (Filmnet niet meegerekend)... maar ik klaag niet :wink:
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina