1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Alle Arris ED3 modems terug naar ziggo!

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door vriesge, 8 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Excalibur

  Excalibur Forum Member

  Berichten:
  3.291
  Must resist...... failed.....

  En als die snaar nou eens niet strak staat? :wink: :-P
   
 2. moirax

  moirax New Member

  Berichten:
  1
  Arris TM702B versus Ubee EVM3200

  Op 3 september werd mijn oude modem (ouder type Arris met kapotte voeding) door een monteur vervangen door een Arris TM702B en op 18 september ontving ik via TNT alsnog een Ubee EVM3200. Ik wilde de Ubee terugsturen en de Arris laten hangen, want die werkt tot nu toe prima. Zonder router 47Mb down/ 4,5Mb up en met verouderde router in ieder geval stabiel.

  Gezien de toekomstige snelheidsverhoging (in Tilburg) kan ik dus toch beter de Ubee aansluiten? Jammer eigenlijk, die Ubee is zo'n klein pokkeding, ik hou wel van iets robuuster.

  Ik heb overigens net een nieuwe router besteld en tot ik die heb aangesloten en alles picobello werkt, stuur ik liever nog ff helemaal niks terug.
   
 3. Mutsie

  Mutsie Forum Member

  Berichten:
  119
  Ik snap het volkomen, tuurlijk mag je ontevreden zijn!
   
 4. Arie.

  Arie. Forum Member

  Berichten:
  60
  Er komt volgende week een monteur bij mij langs, omdat de verbinding van de Ubee niet altijd goed werkt, met het oog op de aankomende snelheidsverhoging willen ze het zekere voor het onzekere nemen en toch de spullen eens doormeten.

  Meestal lijkt het goed te gaan met 48 Down en 5.2 Up, maar dit is niet altijd stabiel, vandaar dat het webteam toch een monteur langs stuurt.

  Over de snelheidsverhoging in Enschede konden ze zeggen dat bij een stabiele verbinding deze snel doorgevoerd zou worden....

  Dus maar even afwachten wat de monteur kan ontdekken...
   
 5. Bullet NL

  Bullet NL Forum Member

  Berichten:
  2.327
  Vermoedelijk gaat hij een lijnmeting doen, e.v.t. word het AOP vervangen door een nieuwe (geaard) exemplaar. Ook kan er een nieuw filter worden geinstalleerd. Men heeft nu opsteek exeplaren welke op het AOP worden geplaatst. Daarnaast heeft hij de mogelijkheid om het signaal in de straadkast iets op te kriken. De eurodocis 3.0 modems zijn in de parktijk iets meer signaal kritisch.....
  Laat maar weten was hij heeft gedaan......
   
 6. madeleine-b

  madeleine-b Forum Member

  Berichten:
  114
  Kan dat aarden nog veel uitmaken? Begin van het jaar heeft de monteur bij aansluiting van mijn inet de AOP vervangen en ik weet zeker dat ik het groen/gele draadje samen met de verpakkingen in de grijze container heb gegooid.
  Sinds Docsis3 heb ik zoveel problemen (slechte download met zowel Arris als Ubee) dat ik sinds vorige week weer probleemloos de Motorola in gebruik heb..
   
 7. Arie.

  Arie. Forum Member

  Berichten:
  60
  Ik maak nu nog gebruik van een "versterker" die heb ik ooit eens van "Essent" gekregen ivm Twinner (dacht dat het zo heette).

  Nu blijkt mogelijk dat deze versterker te veel signaal geeft waardoor het modem over de top kan gaan, zeker met de aankomende snelheidsverhoging naar 80MB............

  Ik zal verslag doen wat er allemaal veranderd wordt, en / of er wat wordt aangepast.
   
 8. mod-1

  mod-1 Moderator

  Berichten:
  311
  Dit topic gaat eigenlijk alleen maar over de problemen met de ED3 modems, aangezien daar al voldoende draadjes over lopen hebben wij deze discussie gesloten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina