1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Storing webmail??

Discussie in 'Internet - Email' gestart door Pepaski, 7 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Pepaski

    Pepaski New Member

    Berichten:
    1
    Ik kan sinds gisteravond mijn webmail niet meer openen. Het inloggen gaat goed, vervolgens verschijnt het scherm met de tekst "Bezig met laden, even geduld a.u.b...." met daaronder het Ziggo logo. Dit gebeurt normaal ook, alleen blijft dit scherm nu in beeld staan, webmail zelf wordt niet geopend.

    Ik heb reeds geprobeerd met een 'verkeerd' wachtwoord in te loggen, hierdoor krijg ik wel de juiste foutmelding ("je hebt een ongeldig ..."). Hieruit concludeer ik dat het inloggen dus wel goed gaat, alleen webmail wordt niet geopend...

    Heeft iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn??
    Ik zit momenteel op mijn werk en kan dus niet controleren of het binnenhalen in mijn e-mailprogramma wel werkt.

    Alvast bedankt voor jullie hulp!
    Koen

    Edit:
    :oops:Problem solved, mijn standaard browser is Firefox... ik dacht laat ik het eens met IE proberen.....webmail wordt dan gewoon geopend.
    Ik heb nog niet eerder tegengekomen, terwijl ik toch al heel lang firefox gebruik...
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 7 sep 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina