1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Mag dit zomaar?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ChristiaanW, 5 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoi,

  Wij hebben ziggo alles in 1 laten installeren. Daar kregen we de Humax-ontvanger bij. Deze bleek kapot, zoals geconstateerd door de installateur. Later kwam een andere installateur deze ophalen en is er een Samsung geplaatst (zonder medeweten, mijn ouders hebben er weinig verstand van). Deze is echter via Scart aangesloten en kan dus geen HD-beeld doorgeven. Andere kabels hebben we er niet bijgekregen. Bovendien lees ik op internet dat deze inferieur is aan de Humax-ontvanger. De klantenservice zegt niks te kunnen doen. Ik wil gewoon een werkende Humax-ontvanger... Wat moet ik doen?
   
 2. En nadat ik er een tweede keer over wil bellen lijkt het wel alsof mijn telefoonnummer is geblokkeerd. Als ik de klantenservice bel krijg ik "Welkom bij Ziggo", waarna ik een liedje hoor en geen keuzemenu...
   
 3. Bij de Alles in één krijg je een gratis SD decoder of tegen bijbetaling een HD of een PVR. Als je bijbetaald heb voor HD, moet je die ook krijgen. Was de Humax een gratis SD dan staat Ziggo geheel in zijn recht.
   
 4. Excuses: De Humax is HD, de Samsung weet ik niet omdat ik nergens in de instellingen kan vinden hoe ik de output op 720p instel. Tevens hebben we bijbetaald voor HD.

  Edit: Op het typenummer afgaand is ook de samsung HD.
   
 5. Ik weet niet of de samsung380 en de humax5000 veel voor elkaar onder doen. Ik had eigenlijk op de samsung gerekend, had een kennis van me ook gekregen, maar ik kreeg de humax. Verder OK, prima beeld en daar gaat het toch maar om. Volgens mij heeft de samsung een zeer eenvoudige knop op de afstandsbediening waarmee je kunt wisselen tussen 576p,720p en 1080i.
   
 6. Als het de Samsung 380 is, dan is het een HD ontvanger. Deze kun je gewoon via een HDMI aansluiting verbinden met je TV zodat je HD beelden kunt ontvangen. Ik zou het apparaat zeker een kans geven, de beeldkwaliteit van de Samsung is erg goed.
   
 7. Helaas: de TV heeft enkel een componentingang voor HD. En daar hebben we geen kabel van erbij gekregen. Bij de Humax wel.
   
 8. Als ik het nu goed begrijp heeft je TV geen HDMI ingang en de Samsung geen componenteningang, zodat hij nu aangesloten is via scart. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Dan zal jouw TV wel niet de jongste meer zijn of een budgetmodel. Misschien dat je in de toekomst dit kunt veranderen. Hoe is trouwens de beeldkwaliteit? Is dit duidelijk slechter dan dat je van dit toestel mag verwachten?:?:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina