1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

DCB-B270R defect ?

Discussie in 'Samsung DCB-B270R' gestart door meisterspej, 4 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ofschoon m.i. via scart en antennekabel correct aangesloten en via de afstandbediening aan te zetten, verschijnt er vervolgens geen beeld en ook reageert de ontvanger niet op verdere instructies van de afstandsbediening; dus geen toegang tot menu; wel is er aan het scherm te zien dat hij probeert contact te maken; op alternatieve tv zelfde probleem; stroomvoorziening aan/uit zetten geeft geen resultaat; helpdesk samsung heeft geen verklaring en adviseert ontvanger op te sturen voor reparatie maar garantie termijn van 1 jaar is verstreken; dus waarschijnlijk hoge kosten; wie kan mij evt oplossing aan de hand doen ?
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Toch nog even een late reactie.

  Heb je al een nieuwe scartkabel getest?
   
 3. Samsung DCB-B270R

  Dank voor reaktie.Diverse scartkabels geprobeerd. Geen resultaat. Ontvanger inmiddels opgestuurd naar antwoordnummer Ziggo in Waddinxveen per TNT-post op 17 sept. jl met verzoek reparatie/cq. vervanging en schriftelijke reaktie binnen 14 dagen. Omdat op 12 october nog steeds geen enkele reaktie van Ziggo alsnog schriftelijk gerappelleerd maar nog steeds laat Ziggo niets van zich horen.
   
 4. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Heb je je track&trace bewaard die je van TNT gekregen hebt? Zodat je in ieder geval bewijs hebt van verzending en of hij ook aangekomen is.

  Misschien een idee om het contactformulier te gebruiken.
   
 5. Samsung DCB-B270R

  dank voor reaktie; heb bewijs van afgifte bewaard en copie gemaakt van TNT-track and trace. Als Ziggo-Waddinxveen nu niet snel reageert zal ik contactformulier sturen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 okt 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina