1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nog niet gecertificeerde modellen

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Nop, 4 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zojuist even gebeld met sluitallesaan en deze week gaan ze binnenkomen, ze kunnen alleen niet zien of het smit of neotion is, gokje dan maar:-P. Ze kunnen dat trouwens zowiezo niet zien vertelde de medewerker me omdat de cams in een Ziggo doosje binnenkomen en allemaal dezelfde bestickering hebben.

  Waarom zou de Neotion minder werken met een SOny tv uberhaupt?
   
 2. Voer maar even Neotion in als zoekterm.
   
 3. Idd, de Neotion's blijken nog wat problemen te geven als ik zoek op Neotion in het forum.

  Ik kan me niet voorstellen dat Ziggo dan de Neotions vanaf deze week al gaat distribueren, toch? Ik vermoed dat ze gewoon alleen Smit distribueren en dan zit je als Sony kijker goed.
   
 4. Als ik een Sony TV zou hebben dan zou ik in ieder geval geen Neotion CI+ CAM willen hebben omdat er al langer sprake is van problemen tussen die CI+ CAM's en de Sony TV's, terwijl er van de Smit CI+ CAM's in vergelijkende omstandigheden geen problemen worden gerapporteerd. Joost mag weten wat er straks nog meer voor problemen aan het licht komen als de klanten met een Sony TV zelf die Neotion CI+ CAM in gebruik gaan nemen. Ervaringen uit het verleden leren dat dan pas de bugs te voorschijn komen die Ziggo allemaal gemist heeft tijdens het keuren voor de "certificatie". En dan mag je maar weer hopen dat Ziggo die "ondersteuning" waar ze het altijd over hebben ook echt gaan waarmaken of dat ze de problemen dan weer gaan afwentelen op de klanten die dan maar moeten proberen om alsnog een Smit CI+ CAM te pakken te krijgen of dan toch maar van een door Ziggo "gecertificeerde" buggy kabel ontvanger gebruik moeten gaan maken.
   
 5. Aaan de berichten van Ziggo te lezen gaan ze de Neotion cam nog niet uitbrengen omdat de testen nog niet helemaal goed gaan.

  Uit jouw bericht maak ik op dat Ziggo de Neotion cam wel uitbrengt zonder de 'bugs' op te lossen, ik neem aan dat ze dat zowiezo niet doen?
   
 6. Nee hoor, ik zeg niet dat ze de Neotion CI+ CAM nu uitbrengen. Ik geef alleen aan dat ik die CI+ CAM niet zou willen hebben in combinatie met een Sony TV gezien de berichtgeving die er geweest is over de problemen met deze Neotion CI+ CAM terwijl de Smit CI+ CAM geen problemen lijkt te hebben. Verder gaf ik aan dat er mogelijk nog meer bugs voor de dag gaan komen als de klanten met die CI+ CAM aan de slag gaan. Bugs dus die Ziggo gemist heeft. Ik mag toch hopen dat Ziggo geen CI+ CAM "certificeert" en vrijgeeft voor de verkoop als ze op voorhand al weten dat de door hen geconstateerde bugs nog niet eens zijn opgelost.
   
 7. Sorry dan begreep ik het niet helemaal:cool:

  Ik hoop wel echt dat ie snel binnenkomt want ik sta echt te popelen om de cam te gaan gebruiken. Wordt helemaal gek van die hUmax ontvanger die ik onderhand elke dag moet resetten.
   
 8. Ik heb hem ook dit weekend besteld. Er stond eerst dat uitgeleverd zou worden in week 48, maar nu is er al vermeld dat uitlevering start vanaf week 38/39, volgende week dus! Ik ben zeer benieuwd!
   
 9. Zou 'm ook willen bestellen,alleen jammer dat het certiviseren zo lekker traag gaat.
  Ik heb de Sony 40z5500,hoelang gaat dit nog duren :?:
   

 10. Neotion heeft eind vorige week nieuwe software uitgebracht, die het probleem met de Sony zou moeten oplossen. De eerste testen vorige week gaven een postitief resultaat. Deze week voert Neotion samen met Ziggo aanvullende testen uit om vast te stellen of het probleem ook volledig is opgelost zonder side-effects op de sony of andere toestellen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina