1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Dubbele verbindingen !

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Reind, 4 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb van Ziggo een router Sitecom WL-579 = WL-600 i.c.m.een SBV5121E Cable modem van Motorola,nu doet zich het volgende probleem voor,n.l.,als ik op mijn desktop pc werk met windows Vista is er niets aan de hand met de verbinding,ga ik nu mijn laptop gebruiken met windows xp word na een poosje de verbinding verbroken,(gebeurt niet op de desktop PC).als ik dan op het icoontje druk van mijn laptop om te kijken naar netwerkverbindingen,zie ik maar 1 verbinding die verbonden is ,n.l.die van mij.
  Ga ik nu de verbinding verbreken ,en druk ik weer op het icoontje komt soms nog een schermpje te voorschijn met de zelfde verbinding,dit is niet altijd het geval,maargoed,ga ik nu weer mijn verbinding verbreken en druk ik weer op het icoontje,komt er een ander schermpje te voorschijn met soms een stuk of 7 verbindingen,die van mij staat daar uiteraard ook tussen,ook weer als zijnde verbonden.
  De verbinding is nu weer in orde,wat kan hier van de oorzaak zijn,het is net of ik van het kanaal gedrukt wordt.Overigens gebeurt dit alleen op mijn laptop en gebruik ik voor beide computers draadloos internet.
  Het gebeurt ook wanneer ik alleen op mijn laptop werk.
  :cry:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 sep 2009
 2. kijken of er een vrij kanaal bij je in de buurt is. Zorgen dat je laptop alleen op die ene router connected en niet op alles.
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 3. Dubbele verbinding

  Kun je misschien iets duidelijker zijn,hoe kan ik zien wat een vrij kanaal is?ik weet dat het kanaal 6 is want dat heeft de monteur in het boekje geschreven.:?
   
 4. network stumbler installeren en een tijdje laten scannen. Zeker in de drukkere uren. Dan krijg je een lijst met wat bezet is. Kanaal 6 is nogal een standaard kanaal voor veel routers
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina