1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

snelheid alles-in-1 plus beneden peil

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door kibo, 3 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.

  1. Hallo ik quote mezelf even download en upload gedaan in veilige modus maar wordt ook geen 20Mb/s en 3 MB/s maar ongeveer 14Mb/s en 2 Mb/s

    gemiddelde nu is 11.13 en 2.58 MB/S (average van speedtest)

    dus de upload komt al wat in de buurt van de 3 Mb/s

    Rick
     

  2. Vaak is het zo dat door de gebruiker geinstalleerde programma's en tools als antivirus/firewall/portblokkers e.d. de verbinding beinvloeden. Los van het feit dat je verbinding gewoon goed moet zijn kan je een speedtest het beste uitvoeren op een pc welke in veilige modus is opgestart.
    Bij sommige USB adapters is dit (al) te zien in de ping tijden tussen V-M en Windows normaal.
    Dit staat los van COAX kabel lekkages bij jou in de straat oid....
     
  3. Exact.... Sluit me hier helemaal bij aan!
     

  4. Ook ik heb een hoge ping op de sever in Amsterdam, wanneer ik naar eindhoven test heb ik de zelfde (goede snelheid) en een lagere ping (7ms)
     
  5. Mee eens.

    Als ex gebruiker van @home (jaren geleden 8/1 mbit/sec) ben ik overgestapt naar ADSL omdat indertijd @home niet alleen hoge pings had maar de snelheid tijdens de piekuren dramatisch instortte en er soms helemaal geen verbinding was. Kennelijk zijn de voornoemde problemen niet voorbij.

    Hoewel ik betwijfel of de verhalen op dit forum representatief zijn twijfel ik toch om mijn KPN telefonie en ADSL abonnement te vervangen door Ziggo alles in een plus (20/3). Hoewel duurder is KPN glasvezel (FTTC beschikbaar in mijn regio) wellicht een beter/betrouwbaarder alternatief (telefonie en internet tot 30/3).
     
  6. HB64

    HB64 Forum Member

    Nu ik je berichten (en van anderen) weer lees moet ik je helemaal gelijk geven.
    Op het moment dat ik mijn bericht typte was mijn verbinding weer helemaal bagger het was dan ook meer mijn frustratie die ik van me aftypte dan dat het echt reageren op je bericht was.
    Veilige modus of gewone modus kan heel veel verschil maken en daar stond ik op dat moment niet bij stil.
    Blijft het feit dat mijn verbinding een jojo is en dat ik maar moet afwachten tot ze een keer zin hebben de boel te repareren.
     
  7. Na een poosje dit item gelezen te hebben heb ik ter controle even zelf een speedtest uitgevoerd maar dan met A-in-1 Extra. Ik heb geen klachten behalve dat ik zo nu en dan (om de 3 dagen) mijn modem moet resetten en ook de router even spanningloos moet maken om weer een internetverbinding te krijgen.

    Maar als het loopt, dan loopt het ook goed.

    [​IMG]

    Ter controle;

    [​IMG]

    Config: i7 920 op 3.3GHz Vista Ultimate x64, AVG Free, Netgear WNDR3300
     
  8. [​IMG]

    Sinds half augustus de volle 20mb behaald tot 1 september.
    Nu schommelt het zeer bedroevend heen en weer.
    Heb alles in 1 plus.

    Een kwartiertje later ziet het er zo uit.
    Ter info: Het moet 20 MB zijn
    [​IMG]
     
  9. leuk hoor 50Mbit/s....als het werkt!

    Ik heb sinds deze maand ook die nieuwe modem en vind het super dat alles een stukje sneller wordt,maar ik zou het nog prettiger vinden als het nog werkt ook.
    Ik heb een all in 1 extra abbonement.
    Vaste pc draadloos komt niet verder dan 9.9Mbit/s en mn nieuwe laptop niet verder dan 19.9Mbit/s.
    aan de kabel haalt hij de 48Mbit/s wel.
    Monteur is geweest...conclusie is,het schijnt dat het aan mn netwerk instellingen ligt.
    Heb ook een nieuwe router(sitecom 300n wireless),werkt goed maar als het probleem hier in zit,dan zou ik niet weten welke instellingen.
    ik zou moeten veranderen.
    Ik zou niet weten wat ik aan mn netwerk instellingen van mn pc zou kunnen veranderen,ik heb daar nog nooit iets aan veranderd omdat het goed heeft gewerkt(ik ben ook maar een leek )
    heeft iemand een goed advies voor mij
     
  10. Je haalt de snelheid bekabeld, maar wireless niet.
    Conclusie van de monteur lijkt mij juist. Als je bekabeld de snelheid haalt is er niets mis met het netwerk en/of apparatuur van Ziggo, maar zit het probleem in het wireless netwerk of een van de onderdelen daarvan.

    Het verschil tussen de wireless aangesloten pc en laptop is ook nogal groot. Je hebt wel een N-router, maar zijn ook ook N-netwerkkaartjes die in de PC en laptop zitten?

    Als een van beiden (of beiden) een G-kaartje erin heeft zitten dan houd dit met max 20Mbit wel op, veel meer hoef je van G-wireless niet te verwachten.

    Vertel eens wat meer over de configuratie als je wilt.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina