1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Duitsland - HD+/CI+: Pro Sieben Sat 1/RTL willen het 'Reclame Doorspoelen' tegengaan.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Doman, 3 sep 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. 36% is overgestapt van Rekam naar Caiway, zou ik geen meerderheid willen noemen..

  De RTL (en SBS) zenders waren bij Rekam altijd al wel analoog beschikbaar, maar inderdaad niet in het digitale pakket. Nu gaan deze zenders ook in het digitale pakket van Rekam komen. Maar voor Discovery en Eurosport moeten mensen overstappen naar Caiway.
   
 2. iets vriendelijker mag ook wel, bedankt. Ik vind dat er geen verschil is tussen tv signaal en internet signaal. In beide gevallen haal je data binnen, met internet kun je ook dingen doen die content aanbieders niet leuk vinden, zoals illegaal downloaden van dvds etc, als Ziggo consequent zou zijn en dat onmogeljik zou maken zouden er heel veel klanten weglopen. Ik hoop dat het met CI+ hetzelfde zal zijn. Daarbij, Ziggo heeft eerst al haar klanten lekker gemaakt door het verkopen van hdd recorders waarmee je onbeperkt kunt opnemen en afspelen, en waarmee je kunt doorspoelen wat je wilt. Als dat opeens onmogelijk wordt gemaakt kun je verwachten dat je klanten in opstand komen.
   
 3. Tsja als jij vindt dat tussen internet en tv geen verschil zit heeft het verder ook weinig zin om erover te discussieren.

  Trouwens, waar heeft Ziggo reclame gemaakt met het doorspoelen van reclames dan? Alleen het pauzeren van een tv programma en het opnemen ervan.

  Mensen lezen echt maar wat ze willen lezen he, en vervolgens nog gaan claimen ook met die onjuiste informatie.
   
 4. Zoals gewoonlijk dus weer genaait worden
  mochten ze zulke dingen gaan doen gewoon een goedkoope p.c koopen ( zuinige uiteraard ( daar een t.v tuner kaart in duwen :P )( zijn er ook voorci+)
  en alles via de p.c doen :P en hoppa weg beveiligingen ;)
  harddisc recorder enz alles in 1 voor zelfde prijs van die interactieve t.v kast van ziggo :P
  onbeperkt opneemen tot je hd vol zit :P
  simpel toch XD
  ken je meteen huis op je p.c internetten ( en downloaden :P ) * bij duurdere en betere p.c
  ook gamen enz :P

  lang leven de p.c :P
  ken hier ook opnemen door spoelen en terug spoelen zonder interatieve televisie ( ook uitzending gemist XD ) en film on demand :P
  ( film on demand via betaal website ;) ;)

  mocht er geen kaart zijn gewoon je kastje op de p.c aan sluiten ( hier ook gedaan ) en dan signaal via de receiver naar je p.c lootsen ( met een hdmi-IN :) en dan signaal dus op de p.c ontvangen :P

  dvd,s enz reclame standaart overslaan met de p.c ;)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 okt 2009
 5. Als Ziggo zo eerlijk is als jij het voorspiegelt moeten ze ook in hun reclame tegen de klant vertellen dat die klant met de nieuwe ci+ ontvanger weliswaar kan pauzeren en opnemen, maar dat programma niet kan doorspoelen, en het programma ook binnen een bepaalde tijd moet bekijken omdat het anders op afstand wordt gewist van de harde schijf. Dat heb ik nergens gelezen in de communicatie over ci+. Wel een hoop "voordelen", maar over de enorme nadelen voor de eindgebruiker wordt nergens gesproken. Ik noem dat misleiding, maar jij wult wel weer ergens in de kleine lettertjes een zin hebben gevonden die deze misleiding rechtvaardigt.
   
 6. Ik heb al eerder aangegeven dat het skippen van reclame uiteindelijk zal zorgen dat het complete aanbod van programma's verdwijnt. Dat lijkt me pas een nadeel voor de kijker. Nogmaals, ik ga niet in discussie of dit model het meest ideale is. Aan de ene kant willen mensen leuke programma's, aan de andere kant moeten die ook betaald kunnen worden. Nederlanders zijn verder ook maar weinig te porren voor betaaltv, hoewel er volgens mij wel steeds meer premium paketten worden verkocht. Maar eredivisie live is niet voor niets bijna failliet.

  Over welke tijdsspanne het gaat om het programma te mogen kijken heb ik geen idee, normaal neem je een tv programma op om het later te kunnen kijken en niet om tot in de eeuwigheid te bewaren lijkt me. Anders is er altijd nog uitzendinggemist etc. Of nostalgienet, kan je de bewaarde polygoonjournaals uit 1950 nog eens bewonderen ;)
   
 7. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.674
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Zo denk jij er dan misschien wat makkelijk over.
  Anderen willen misschien bepaalde opnames langdurig kunnen bewaren/archiveren.
  En dan brengen uitzendinggemist, nostalgienet etc natuurlijk ook maar een beperkte selectie van het aanbod.
  Ook zijn er vaak (live) uitzendingen van evenementen welke maar eenmalig uitgezonden worden.
   
 8. Op dit moment zijn er nog geen CI+ gebaseerde ontvangers die kunnen opnemen, het gaat hier om een inperking waar we mogelijk in de toekomst tegenaan zullen lopen.
   
 9. In de kijkcijfers worden opgenomen programma's die binnen 6 dagen bekeken worden meegerekend, en die tellen dus mee voor het bepalen van reclame inkomsten. Het is dus niet ondenkbaar dat de commerciƫle zenders als eis gaan stellen dat opgenomen programma's niet langer dan 6 dagen bekeken mogen worden, als je daarna kijkt zouden ze er toch geen inkomsten meer aan kunnen ontlenen.
   
 10. Ik kijk liever niet, dan ik naar reclame moet zitten te kijken.
  Liever betaal ik dan extra b.v. voor Film1....
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina