1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Router valt uit!

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Kevin008, 30 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo allemaal,

  Waneer ik de computer opstart, valt elk keer de router uit. dan moet ik weer wachten tot alle lampjes op groen staan. Het is is voor mij niet erg, maar andere gebruikers van het netwerk wel, want dan doet het bij hun ook niet.

  Het rare is dat het alleen gebeurt op de laptop en de computer met vita home basic er op.

  Ligt het aan de router of aan de computer?

  mvg,

  Kevin
   
 2. Als je eens verteld wat voor een router je hebt, kunnen anderen daar op reageren. Ik denk niet dat het aan één computer ligt, maar aan de router die overbelast is.
   
 3. Ik heb een Sweex lb100010. Print Server & Broadband router.
  [​IMG]
   
 4. Ik had jaren geleden de lb100000 (denk ik) dat was een router zoals deze maar zonder printserver.. Bij de minste of geringste wat hogere belasting gaf dat ding er de brui aan en moest ik de router resetten door spanning even er af te halen of kort reset knopje in te drukken. Dat ding heb ik er heeel snel uitgeknikkerd.
   
 5. Het merk is natuurlijk griezelig goedkoop en als het beestje al oud is kun je beter aan een andere denken. Zelf had ik ook een oudje (ander merk) die het hedendaagse geweld niet meer aankon. Een nieuwe gekocht en alles was weer oke. Dat had ik eerder moeten doen.
  Als je op dit apparaat googled vind je veel trammelant. Op het forum van www.helpmij.nl is ook veel informatie te vinden
   
 6. Bedankt voor antwoord.
  Wat voor merk zou ik kopen dan? Netgear, Linksys? Ik heb nu ook nog een bedraad netwerk. zou ik naar draadloos gaan?
   

 7. Zelf heb ik een linksys gekocht bij Salland automatisering. Kostte geloof ik 64 Euro en is alleen bedraad. Ik wil ook geen draadloos omdat ik alle draden er toch heb liggen en een betonnen huis heb en er computers op de zolders staan. Het typenummer kan ik zo niet zien maar hij doet het meer dan prima.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina