1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bij afspelen serie ander beeld

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door dutchdevil83, 30 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb nu sinds een week ITV werken, wat tot nu toe zwaar tegenvalt voor hetgeen wat je ervoor betaald. Ten eerste werkt alles traag (vooral het bladeren door de menu), dit is denk een probleem van de cisco wat hopelijk met een firmware opgelost wordt. Maar ten tweede heb ik sinds gisteren problemen met het afspelen van een serie. Na 6 afleveringen van Lost te hebben gekeken ging het gisteren bij de 7e aflevering mis, hij gaf voortdurend blokken in beeld en haperingen in geluid terwijl de 1e 6 afleveringen probleemloos afspeelden. En na vandaag nog een keer geprobeert te hebben wordt de situatie nog vreemder, als ik afspelen zeg dan laat hij een beeld zien van wat op de tv bezig is, beeld blijft overigens ook stilstaan en speelt niet verder ook kan ik niet spoelen ofzo beeld blijft gewoon hangen op de tv zender.

  Ook moet ik weleens 5x de serie selecteren en afspelen zeggen voordat hij eindelijk begint met afspelen (is dit normaal??)
  Hoop dat iemand hiervoor een oplossing weet, zit er hard aan te denken om alles op te zeggen, zijn er mensen die dit geprobeerd hebben met de reden dat het produkt niet geleverd wordt zoals wenselijk is? Heb namelijk de cisco met dat 2 jarig contract afgesloten maar weet niet of het makelijk is om er onderuit te komen.
   
 2. Ik denk dat je je probleem beter bij storingen interactieve tv kunt zetten
  ik kan sinds zaterdagavond ook geen interactieve tv kijken en heb zo'n beetje het zelfde probleem dan dat van jou.
   
 3. Interactieve tv werkt niet

  Sinds zaterdagavond werkt interactieve tv bij mij niet,je kunt het te bekijken progamma wel selecteren maar als je op afspelen drukt krijg je alleen eeen schokkerig beeld van de zender waarna je op dat moment keek.
  Al de hele week was het beeld van ITV zeer slecht je moest soms een progamma wel een keer of vijf opnieuw starten om een fatsoenlijk beeld te krijgen.
  Wat mij ook irriteert is dat als je bijvoorbeeld naar Lost aflevering 50 kijkt je wel 1 minuut bezig bent om het progamma te selecteren,je kunt natuurlijk naar zoeken gaan maar die geeft alleen de eerste 30 afleveringen weer.Het was volgens mij bij een volgende update handig dat men na het kijken van een bepaalde aflevering je de volgende dag via een druk op de knop naar het laatst bekeken progamma gaat.
  De menustructuur zoals die er nu is moet verbetert worden om sneller naar een bepaalde progamma te gaan.
   
 4. ik heb inderdaad dezelfde problemen, en tot op heden nog niks opgelost. Hebben meer mensen last van deze storing? Ik hoop dat het snel wordt opgelost anders ga ik denk ik toch alles annuleren, ik bedoel ziggo levert het product gewoon niet waarvoor ik wel betaal toch?
   
 5. Ikk heb hier ook hetzelfde probleemje drukt of afspelen en dan komt er in beeld de zender die je op de decoder hebt geselecteerd,na een poging of vijf om een bepaalde aflevering te starten lukt het meestal wel om het progamma te bekijken,ik denk dat dit een algemeen probleem wat men snel moet oplossen,ik heb eergisteren geprobeerd de helpdesk te bellen maar die was na meer dan vijf minuten nog niet te bereiken en ik heb geen zin om de hele avond aan de lijn te zitten.
  Ziggo moet denk ik interactieve tv beter testen voordat ze het op de markt brengen want zo is heet een drama.
   
 6. Hebben jullie ook last van blokken in beeld, als hij het beeld van de decoder laten zien laat hij ook vaak geblokt beeld zien, ook heb ik gezien dat het signaal wel eens op 0% staat, maar de kwaliteit op 100% ?! Is dit normaal?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina