1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

volgende snelheids verhoging

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sander de Vos, 28 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Volgende upgrade in dat geval Q2 volgend jaar :mrgreen:
   
 2. :schater::schater::schater:

  Leuke opmerking...
  maar ik heb liever Q2 volgend jaar en tot dan geen problemen
  dan volgende maand en iedere week moeten bellen.
   

 3. Oooooh, hier zeg je iets... Ik heb totaal geen behoefte aan om telkens weer te moeten bellen {dat ook nog eens in de papieren gaat zitten...:cry:}

  :wink:
   
 4. Zou niet mogen uitmaken voor het modem. Het probleem bij veel verbindingen is connection tracking voor NAT, aangezien de modem AFAIK alleen op layer 1, 2 (en 3 ?) z'n werk doet is dit bij het modem niet aan de orde.

  Anders gezegd: het modem slingert alleen pakketjes heen-en-weer en heeft geen enkele kennis van eventuele TCP verbindingen waar deze bij zouden horen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 sep 2009
 5. Kan je nu wel heel hard beweren, maar de praktijk wijst anders uit. Zoek maar eens op het UPC forum, daar is genoeg over dit onderwerp te vinden. En dat zijn ook oa dezelfde kabelmodems die Ziggo levert, alleen anders software die geladen word.

  Het kan dus wel degelijk een probleem zijn van het aantal connecties. En meten is weten. Doe jezelf een plezier, en neem niets aan, maar ondervind/test het.
   

 6. Niemand opgevallen zeker?
  Zal hem even verbeteren...

  "voor het lengen der dagen" is nog altijd voordat de dagen langer worden(totzover klopte het nog) ofwel voordat de zomer begint. Dat is dus in de lente wat in algemeen spraakgebruik synoniem gesteld wordt aan het "voorjaar".


  In de winter worden de dagen korter (eerder donker dus kortere dagen)
   
 7. Dagen worden langer vanaf 21 december ...
   
 8. Dus klopt het wel. Ergens tussen nu en 21 December, daarna beginnen we weer te lengen. Mij kan het totaal niet boeien, ik heb nog bijna niets gedaan met mijn 50mbit connectie wat ik voorheen met 11mbit ook niet kon. Het gaat iets sneller, dat is alles. Komt vanzelf wel een keer. Die 50mbit is voorlopig wel goed, voor geen goud zou ik willen ruilen met een upc 120mbit abo. Dan liever een downgrade naar 40mbit, maar altijd gegarandeerd & stabiel.
   
 9. Ik ben ook zeer tevreden met de download snelheid, maar het gaat mij vooral om de upload.

  Dan kan ik vanaf mijn werk namelijk bij mijn gegevens komen en dan is het wel lekker als de upstream verdubbeld wordt (ironisch genoeg wordt mijn upstream sneller dan de beschikbare downstream op mijn werk :P )
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina