1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

volgende snelheids verhoging

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sander de Vos, 28 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik vrees dat je hier een fout maakt,

  De Linksys 610N heeft een WAN-LAN snelleheid van 145.15 Mbit/s met Firewall/NAT aan en 152.63 Mbit/s zonder Firewall/NAT
  De snelheid die jij opgeeft haalt de WRT610N tussen de 4 lan poorten met juiste kabels. Bovenstaande snelheden worden alleen bedraad gehaald, wanneer je gebruik maak van Wireless Lan liggen de snelheden een factor lager.

  http://www.hardware.info/nl-NL/prod...s_Dual_Band_WirelessN_Gigabit_Router_WRT610N/
   
 2. ik heb al geedit.
  mijn fout idd.
  thnx voor let me know.
   
 3. Ik draai zelf een aantal servers en neem tevens deel aan P2P filesharing. Het is me dus om de upload snelheid van dit abonnement te doen. Iets downloaden doe ik nauwelijks en ik zou maar al te graag inleveren op de download voor een 20/20 abonnement :thankyou:

  Maar goed, mijn verbinding is zo slecht dat het allemaal niet uit maakt. Upload is langzamer dan wat ik een jaar geleden had. Tel daarbij de packetloss en random reboots van het modem op en je hebt :cry: een hele boel ongelukkige mensen die van mijn spullen gebruik maken.
   
 4. ik was gebeld en er wert gezegt dat de snelheid volgende week naar 80 ging
   
 5. Beetje offtopic, maar zou het mogelijk zijn dat jouw modemreboots en zo door P2P kunnen komen? Het is uit het verleden bekend dat daarbij vaak heel veel verbindingen tegelijk gebruikt worden en waarbij dan routers en modems tegen hun maximum aantal verbindingen aanlopen en soms crashen. Wanneer je abbo sneller wordt zal in eerste instantie je voor p2p een hele snelle partner zijn en je aantal verbindingen ook toenemen, tot de boel krakend vastloopt (wanneer dit inderdaad een beperking in het modem of router is) als je boven een bepaald aantal komt. Dat vastlopen had je dan niet of minder met je langzamere abbo omdat er toen minder mensen met minder snelheid begonnen te slurpen. Het is maar een theorie, maar misschien eens iets voor je om in te duiken en wat te proberen. Blijft je verbinding beter als je p2p helemaal niet gebruikt en als dat niet mogelijk is kun je misschien het max aantal gebruikers beperken ?
   
 6. Heb nog niet eens het nieuwe modem. Dus nog niet eens 50Mbit
   
 7. Hij/zij vertelt er niet bij door wie er gebeld is, komt ook niet echt geloofwaardig over. Er wordt amper gecommuniceerd over de huidige verhoging en dan zal er nu zomaar een abonnee opgebeld worden om te zeggen dat volgende week de 80mb actief wordt.... :rolleyes:
   
 8. Naar 80 mbps. Gaan we dan weer downgraden van de 120 mbps? :oyeah:
   
 9. Beetje offtopic, maar zou het mogelijk zijn dat jouw modemreboots en zo door P2P kunnen komen? Het is uit het verleden bekend dat daarbij vaak heel veel verbindingen tegelijk gebruikt worden en waarbij dan routers en modems tegen hun maximum aantal verbindingen aanlopen en soms crashen. Wanneer je abbo sneller wordt zal in eerste instantie je voor p2p een hele snelle partner zijn en je aantal verbindingen ook toenemen, tot de boel krakend vastloopt (wanneer dit inderdaad een beperking in het modem of router is) als je boven een bepaald aantal komt. Dat vastlopen had je dan niet of minder met je langzamere abbo omdat er toen minder mensen met minder snelheid begonnen te slurpen. Het is maar een theorie, maar misschien eens iets voor je om in te duiken en wat te proberen. Blijft je verbinding beter als je p2p helemaal niet gebruikt en als dat niet mogelijk is kun je misschien het max aantal gebruikers beperken ? Gisteren 12:03

  jo Cees draai zelf ook server p2p met heel veel conecties geen probleem
  ding daait al 32 dagen op ziggo en daar boven op nog 4 lijntjes upload
  en download sja 300 gig per week en heb echt geen probleem met connecties wel lopen alle op andere pc mischien is dat het probleem je kan niet p2p op een pc en nodes etc draiien daar voor heb je medere nodig aan ziggo ligt het niet bij mij

  vr

  peter
   
 10. Yep.. precies mijn zeggen.

  Eerst kijken dat alles goed draait in de huidige situatie.
  Internet - Telefonie - TV
  Goed naar de gebruiker communiceren dat een hogere snelheid ook de
  juiste Hardware en randapparatuur vereist.
  Goed testen en Helpdesk goed bijscholen en dan pas met de uitrol
  beginnen.....stap voor stap.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina