1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Sitecom WL-342

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door joey_boey15@hotmail.com, 28 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Hallo,

    Ik heb sinds kort een Sitecom WL-342. We hebben dit product gekozen omdat hij volgens de verkoper snel is en makkelijk is. Maar vanaf onze aankoop zitten we al met een probleem!
    We hebben 1 desktop PC aangesloten op de LAN ingang en 1 laptop op draadloos. Het probleem is dat de laptop zonder problemen verbinding maakt maar de desktop kan geen verbinding maken! Soms doet hij het wle maar meestal niet. Als we de LAN kabel direct aansluiten op de modem dan is er geen enkel probleem.

    Zijn er misschien instellingen die ik moet verandern of is er iets anders aan de hand? Wat moet ik doen?

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen!
    Met vriendelijke groeten
    Joël
     
  2. Hoi,
    Je moet eerst de pc aansluiten op de router voordat je de pc aanzet.
    Het kan zijn dat jouw firewall op je pc de toegang tot het lokale netwerk blokkeert. Daarom zou ik de firewall even uitzetten, of kijken in de log van de firewall of de request van de router niet geaccepteerd wordt.
    Jouw netwerk draait met ip 192.168.0.1

    Stel in je firewall in dat je lokale netwerk trusted is, klaar.

    Bernd
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina