1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony KDL W serie

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door internetter, 27 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. kan morgen een andere kaart ophalen in nieuwegein bij een particulier voor dezelfde prijs 90 euries
  vanwege mijn oplichting bij expert heb ik bij deze persoon wel gemeld dat ik de kaart werkend wil zien.
  met alle berichten en info die ik nu van jullie heb gekregen weet ik ongeveer hoe het menu eruit moet zien van zo'n kaart.
   
 2. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.674
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Uploaden direct via het forum kan momenteel niet (meer?).
  Gebruik hiervoor een externe picturehost zoals bijvoorbeeld tinypic.com

  Nog even ter aanvulling:
  De laatste versie van de Alphacrypt Software is momenteel v3.19.
   
 3. kijk en dat wist ik ook niet.
  maar alsnog hierbij dan de foto's
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  als je goed kijkt kun je bij de laatste een beetje zien dat het net lijkt alsof de sticker er af is geweest of deze er later op is geplakt.
   
 4. Niet alleen als je goed kijkt. Er is duidelijk met de stickers gerommeld.

  Klopt het dat je 90 Euro hebt betaald bij Expert voor een nieuwe "Alphacrypt" CAM? Dat is opvallend laag voor een "echte" winkel. Zelfs bij webwinkels ligt de laagste prijs nu op 98 Euro excl. verzendkosten...
   
 5. Ik begrijp werkelijk niet waarom een winkel uit de landelijke Expert keten zich zou bezighouden met het verkopen van vervalsingen en dan ook nog eens een keer vervalsingen waarvan zo overduidelijk is dat iemand aan de labels van de CAM heeft zitten rommelen. Met dergelijke labels kan je zo'n CAM al niet eens als nieuw verkopen, dus waarom zou Expert die dingen dan al uberhaupt inkopen? Ook moet een Expert winkel garantie kunnen verlenen op de producten die zij verkopen, dus waarom zouden ze dan niet rechtstreeks bij Mascom of een distributeur hier in Nederland inkopen zodat ze zelf ook weer die garantie kunnen claimen?

  En als laatste weet je 100% zeker dat die vervalste CAM niet gaat werken bij de klant omdat er maar één type CAM is die werkt met de extra beperkingen die Ziggo toepast en dat de AlphaCrypt CAM. Dus waarom zou je dan in vredesnaam je naam te grabbel gooien door in een winkel aan een klant een CAM te verkopen waaraan duidelijk te zien is dat er mee gerommeld is en waarvan je zeker weet dat de klant die CAM kwaad komt terugbrengen omdat hij niet werkt bij de digitale TV provider waarvoor hij is aangeschaft?

  Dan ben je toch wel erg dom bezig als winkel. En waarom koop je als klant zo'n CAM waarvan direct duidelijk is dat iemand heeft zitten rommelen aan de labels. Het ding is toch duur genoeg om op zijn minst een exemplaar te verlangen dat niet tweedehands is.
   
 6. Nee, Zijltjes gaf aan dat hij vandaag bij een particulier een tweedehands exemplaar gaat halen voor 90 euro.
   
 7. Maar hij schreef:
  Dus waar slaat dat "dezelfde prijs" dan op?

  Ik kan me ook moeilijk voorstellen dat Expert zich hiermee inlaat. Mogelijk zijn ze ze zelf belazerd door iemand die een Alphacrypt CAM gekocht heeft, de stickertjes er vanaf gepeuterd en op een goedkope (Matrix (?)) CAM geplakt en weer teruggebracht naar Expert.

  Als ze deze dan ook nog voor een rare prijs verkopen (volgens mij vroeg Expert altijd iets van 130 Euro voor een Alphacrypt), dan lijkt er toch wat meer aan de hand te zijn...
   
 8. Daar heb je een punt.
   
 9. Sterker nog, Expert vroeg een paar maanden geleden nog 150 Euro (!)

  (Al kon Japioo niet echt duidelijk maken wat voor een CAM het nu eigenlijk was, leek het toch om een Alphacrypt Classic CAM te gaan).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina