1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony KDL W serie

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door internetter, 27 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waarom wil je persé een AlphaCrypt TC?
   
 2. De Sony Bravia X3000/X3500/W3000 hebben het probleem dat ze in veel gevallen niet samen werken met de Alphacrypt CAM. Zie http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1268718. Het bleek dat deze problemen niet of minder vaak optraden bij de Alphacrypt TC CAM in vergelijking met de Alphacrypt Classic CAM.

  In de 4000 serie heeft Sony bovenstaand probleem opgelost. Voor de W4210 kun je dus ook de goedkopere Alphacrypt Classic CAM nemen. De TC is een Twin Cam, waar je twee smartcards tegelijk in kan stoppen. Dit heeft voor jou geen enkele meerwaarde.

  Je kunt ook de (nog goedkopere) Alphacrypt IC CAM kopen. Deze wordt echter door minder winkels aangeboden dan de Classic CAM.

  Wat betreft de firmware, in feite werkt alle firmware na versie 3.05. De huidige versie is 3.19. Je kunt oudere firmware zo nodig updaten.
   
 3. Ik zou niet weten waarom je de duurdere AlphaCrypt TC module nodig zou hebben. Ga gewoon opzoek naar een AlphaCrypt Classic CAM of een AlphaCrypt IC CAM. De AlphaCrypt Classic CAM wordt volop tweedehands te koop aangeboden door Ziggo klanten met een TV met CI+ slot waarin straks de AlphaCrypt Classic CAM van Ziggo niet meer mag werken. Meer dan 80 euro hoeft zo'n tweedehands AlphaCrypt Classic CAM niet te kosten. Zie Marktplaast of eBay.
   
 4. weet iemand of de sony kdl-32w4000 geschikt is voor ci+ en zoniet wat moet ik dan voor module gebruiken?
   
 5. IS 52v4000 geschikt voor CI plus ?.
   
 6. Nee, deze is dus niet geschikt voor de Ziggo CI+ CAM, maar je kan (vooralsnog) de Alphacrypt Classic CAM gebruiken. :cool:
   
 7. Dit is geen CI+ toestel. Maar de ingebouwde DVB-C tuner is wél geschikt voor HD en bovendien te gebruiken voor Ziggo digitale televisie als je er een AlphaCrypt CAM in stopt.
   

 8. past dan mijn kaart erin van ziggo die nu in me decoder zit?
  en werken dan alle zenders?
   
 9. heb jij inmiddels de kaart aangeschaft en werkt hij naar behoren?
   
 10. Ja.

  Nog even een tip: Auto Service Update uitzetten in het digitale instellingen menu. Door een bug in de 4000 serie worden kun je anders met enige regelmatig de zenders opnieuw zoeken en sorteren...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina