1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Werking CI+ CAM in oude CI SONY

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door CarloC, 26 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Lees jij wel wat ik bedoel?
  Laat andere landen de aanloopproblemen en andere zaken met de fabrikanten oplossen. Ik neem aan dat jij ook niet meteen allerlei updates en patches installeerd zonder eerst even af te wachten wat het bij anderen doet. Er zijn genoeg zaken bij Ziggo die voor mij als klant veel meer prioriteit hebben dan dat ze heel trots de eerste ter wereld zijn met CI+.
   
 2. Iedereen vraagt zich af waarom je met de Humax wel dingen kan opnemen en op je pc zetten, terwijl aan de andere kant de "contentproviders eisen" dat er CI+ gebruikt moet worden om enhanced security te kunnen waarborgen.Het voordeur- en achterdeur verhaal van ArChie dus.

  Het enige waar ik aan denk bij enhanced security is juist het verhinderen van opnames en/of het verspreiden daarvan.
   
 3. CI+ voorziet in de middelen die voor een deel indentiek zijn aan de PVR's. Op de PVR kunnen we het ook aanzetten, door voordurend de discussie aan te zwengelen loop je alleen maar meer kans dan we de encryptie aan moeten zetten. De VOD encryptie zal de komende maanden ook worden geactiveerd.
   
 4. Dit vind ik wel een erg vreemde reactie.
  Zoals ik het lees zeg je: "Het is inderdaad onzin die extra content-protectie allen op TV's aan te zetten, maar dat moet je niet verder vertellen, want als iedereen dat snapt, dan moeten we content-protectie wel aanzetten op de plaats waar het echt uitmaakt, de PVR's".
  Heeft Ziggo de content-providers blij gemaakt met een dode mus?
  Of zitten er toch meer verwerpelijke motieven achter?
   
 5. :eek::eek::eek: De discussie (of meer het verzoek om een antwoord) blijft bestaan omdat er geen passend antwoord op een legitieme vraag komt.

  Bij VOD zal iedereen wel de gedachtegang achter eventuele encryptie kunnen volgen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 aug 2009
 6. Ik denk niet dat ze er bij Warner Bros. International Television Distribution en Sony Pictures Television vrolijk van worden dat hun Video On Demand content door Ziggo zonder encryptie wordt doorgegeven. Ik kan me tenminste niet voorstellen dat deze partijen Ziggo daarvoor toestemming hebben gegeven als ze tegelijkertijd eisen dat diezelfde Video On Demand content niet eens mag worden opgenomen op de HDD van de volledig dichtgetimmerde Cisco 8455DVB HDTV/VOD/PVR.
   
 7. Daarom zeg ik toch ook dat iedereen wel kan begrijpen waarom er encryptie op VOD content zit of zou moeten komen.

  Het zou voor mensen met de Cisco wel mooi zijn als met het aanzetten van encryptie ook de mogelijkheid terugkomt om content zonder encryptie naar een extern medium te kunnen schrijven.
   

 8. dat is ook precies de reden dat het binnenkort gescrambled wordt
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina