1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Update aangaande certificering Philips

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door RogerSch, 25 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik hoop eigenlijk heel stiekem toch op een nieuwe firmware deze week die het authenticatie probleem op gaat lossen...Wat mij betreft mag de certificering dan nog wel een paar weekjes duren...Maar op de een of andere manier heb ik er helemaal geen vertrouwen in dat we deze week een nieuwe kunnen verwachten...
   
 2. weg

  heb zo net op de zijt van philips gezien maar softwaer update staat niet meer bij de 04/h12 modellen dus die met c tuner wat is hier aan de hand
   
 3. Nieuwe firmware

  Zie hier de firmware voor de 9000 reeks. De nieuwe firmware (0.26.58.5) lijkt nog niet zichtbaar voor alle modellen.
   
 4. hmmm zie hem voor de 37 inch inderdaad nog niet...ff geduld....zou het dan toch??????
   
 5. Je kan voor de 37" gewoon de firmware van de 32" gebruiken. Het image is hetzelfde voor de hele 9000 reeks (Q5492).
   
 6. Deze link zou voor de 37 inch moeten werken.
   
 7. Heb je hier ook de Change log van? Volgens een Chat medewerker van Philips heeft deze update namelijk niets te maken met het probleem van het blijven hangen op 20%. Ook gaf hij nogmaals aan dat het probleem gezamelijk werd opgelost, maar dat nog niet bekend was wie met de oplossing moest komen Ziggo of Philips.
   
 8. Mededeling

  Philips heeft vandaag een release uitgebracht met een fix voor het authenticatie probleem, jawel een reparatie van het CI+ deel.
  Philips heeft ons vanavond bericht dat ze een probleem met de webserver hadden, maar het lijkt erop dat de server weer actief is.

  De eerste (postieve) resultaten zijn gemeld door nlrb. De software is voorlopig alleen bedoeld voor de 9000 serie volgens Philips. Als er geen onverwachte problemen problemen voordoen zal men dezelfde software ook vrij gegeven worden voor de andere series.

  Let wel, een evt. upgrade worden uitgevoerd op eigen risico. Betreffende software is NIET goedgekeurd door Ziggo, maar is enkel bedoeld om die mensen die een CI+ kaart van ziggo hebben aangeschaft de mogelijkheid te bieden deze kaart te gebruiken icm het Philips toestel. Wij gaan intussen met Philips verder ten doel de Philips toestellen te certificeren. Uiteraard bepaald het eindresultaat over een aantal weken of Philips ook uiteindelijk goedgekeurd wordt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 sep 2009
 9. Dit is denk ik voor de meesten onder ons al goed nieuws. Wat men vooral wil is een werkende cam module. Ziggo certificering is meegenomen al zien sommigen dat anders.
   
 10. super, en nu dan voor de 8404 serie dan ben ik helemaal tevreden

  :giveup::giveup::giveup:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina