1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Update aangaande certificering Philips

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door RogerSch, 25 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Locatie kanalen

  Beste anoniem,

  Zolang we met de Philips TV’s niet digitaal naar Ziggo kunnen kijken, zullen we het met analoog moeten doen. Alleen is Ned 1 in HD te ontvangen zonder CI+ card.
  Echter is nu het “probleem” dat als de digitale en analoge zenders worden geladen, de digitale zenders op plaats 1 t/m bv 100 de HD kanalen van 100 t/m bv 200 en de analoge zenders pas op plaats 2002 en verder worden geplaatst.
  Komt deze locatie vanuit Ziggo of van Philips? Om nu ned 2 analoog naar locatie 2 te verplaatsen moeten er 402 stappen afgelegd worden om te herordenen. En dit geld dus voor iedere analoge zender die we willen verplaatsen..
  Waarom zitten de analoge zenders bv niet van 200 t/m 300??
   
 2. Dan kun je beter voor elke zender 2 of 3 extra toetsen indrukken (namelijk 20xx of 200x), dat is sneller dan voor elke zender 402 keer op knopjes te moeten drukken.
  Maar je hebt gelijk hoor, het is ook pas sinds een nieuwere firmware dat dit gebeurt. Work-around is om je digitale deel op DVB-T te zetten. Er zullen dan geen zenders worden gevonden en je analoge zenders zitten gewoon van 1 tm 30.
  Als je daarna een Ziggo CAM krijgt die werkt, dan is dit probleem niet meer van toepassing omdat je altijd digitaal zult kijken dan.
   
 3. Als het zou kunnen met 2 of 3 extra toetsen indrukken (namelijk 20xx of 200x) zou dit geen probleem zijn. Maar de TV springt bij de eerste 2 al naar kanaal 2 om TV te kijken. Je kan (ook volgens Philips) alleen met de cursor in kleine stapjes van 200x naar x. Vandaar de 400 stappen..
  Je hebt gelijk. Als het probleem tussen Ziggo en Philips opgelost is dan kijk je alleen nog digitaal. Maar tot die tijd hebben we in iedergeval Ned 1 HD.......
   
 4. Ik was niet helemaal duidelijk.
  Met 2 extra knopjes, bedoelde ik dat je gewoon 2014 indrukt ipv. 14 om de zender die je eigenlijk op 14 wilde hebben, te kijken. Dus gewoon elke keer braaf de nummers in 2000+ kiezen is makkelijker dan te proberen ze te hersorteren naar nummer 14 gewoon.
  Overigens kan mijn work-around wel he, het digitale deel op Antenne (=DBV-T) zetten in het menu van de tv en dan de installatie opnieuw uitvoeren. Dan komen de normale analoge zenders gewoon vanaf plek 1.
   

 5. Het is niet gedocumenteerd, maar dat van die 400+ stapjes hoeft niet.

  De truc: selecteer het programma, dat je wilt verplaatsen, en toets daarna op de afstandsbediening het nummer in waar je het programma wilt hebben (bijvoorbeeld 14).
  Het programma wordt dan direct verplaatst naar locatie 14. :wink:
   
 6. Heeft al iemand getest met de Ziggo CI+ Cam module in een Philips TV?
  (Ik lees in andere topics dat ze vandaag leverbaar zijn en dat er nieuwe Philips firmware beschikbaar is)
   
 7. Nieuwe firmware? Bron?
   
 8. Heb net even gekeken, maar de laatste firmware voor de 7404 is nog steeds van 28 augustus. Recent, maar niet nieuw.
   
 9. Op de site van Philips bij "consumentenproducten --> contact en ondersteuning" het betreffende toestelnummer opzoeken en daar staat de laatse update.

  Toestel 32PFL5604H/12:
  Firmware Upgrade - Software, Versie: 000.026.038.022 Nederlands
  Zip-bestand (30.21 MB), 2009-09-11
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 sep 2009
 10. Excuses voor de verwarring die ik heb veroorzaakt (Enkele posts terug) over nieuwe firmware.
  (Ik las iets over firmware met als releasedatum '09-2009' en ging er automatisch van uit dat dit de nieuwste firmware was.)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina