1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Update aangaande certificering Philips

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door RogerSch, 25 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Shadow47

  Shadow47 Forum Member

  Berichten:
  5

  Dit geeft dan wel weer hoop voor Philips gebruikers. Een reactie van anoniem hierop zou wel prettig zijn?
   
 2. JoostBoZ

  JoostBoZ Forum Member

  Berichten:
  80
  Of een 'Philips CI+ CAM' voor € 150,00 ofzo... :wink::wink:
   
 3. Lammersh

  Lammersh Forum Member

  Berichten:
  106

  :no: We kunnen wel leuk en grappig gaan doen, maar het belangrijkste is dat het opgelost gaat worden.
   
 4. double0dennis

  double0dennis Forum Member

  Berichten:
  214
  Ik heb hier al vaker chat-logs van Phlips support langs zien komen waar Anoniem vervolgens een heel ander idee over bleek te hebben. Het feit dat een Philips support medewerker hier een Philips CI+ CAM lijkt aan te kondigen is nog geen garantie voor een oplossing. Ik zou het graag geloven maar ik heb net iets te veel welles-nietes spelletjes tussen Philips en Ziggo op dit forum gezien om de support medewerker op zijn/haar woord te geloven. Mijn standpunt is: eerst zien dan geloven...
   
 5. Pio

  Pio Forum Member

  Berichten:
  1.276
  Het enige wat je kan doen is afwachten tot de Cams er zijn.
  Het hele verhaal toont ook wel aan dat de helpdesk bij zowel Ziggo als Philips (nog) niet op de hoogte zijn van alle interne zaken mbt CI+.

  Mocht het niet gaan werken dan denk ik dat iedereen die nu al een Ziggo sticker achterop zijn tv heeft een goede kans maakt bij eventueel reclameren.
   
 6. Lammersh

  Lammersh Forum Member

  Berichten:
  106
  Het is wel de eerste keer dat Philips het probleem niet afschuift, maar laat Anoniem maar eens antwoorden of dit de oplossing is.
   
 7. jantv

  jantv Forum Member

  Berichten:
  9
  Anoniem kan, wil, of mag geen heldere antwoorden geven op vragen die laatstelijk in dit forum worden gesteld. Anoniem schrijft dit o.a. toe aan het lopende overleg tussen Philips en Ziggo. Vanuit Philips komt plots als een duveltje uit een doosje de eigen Philips Cam ( zie hierboven een chat met een Philips medewerker). Het zou mij niet verbazen dat er over de CI+ Cams een machtstrijd gaande is tussen Philips en Ziggo en dat we de term overleg, gebruikt door Anoniem, eerder moeten lezen als onderhandelingen op het scherpst van de snede tussen Philips en Ziggo, want de belangen zijn voor beide partners erg groot. De oplossing van dit drama in bedrijven kan nog wel even op zich laten wachten.:sleep:
   
 8. Pio

  Pio Forum Member

  Berichten:
  1.276
  Ik snap wat de belangen van Philips zijn in deze en dat is zoveel mogelijk tv's verkopen. Maar wat is nou het belang dat Ziggo heeft? Ziggo wil op den duur iedereen naar digitaal om meer bandbreedte vrij te maken voor nog meer zenders en services. Maar wat in hun belang in het hele CI+ verhaal? Ze ondersteunen naar eigen zeggen de fabrikanten gratis bij hun ontwikkeling en testwerk. Aan de verkoop van de Cam's zullen ze ook niet veel gaan verdienen want ze gaan icm een smartcard goedkoper worden dan de huidige Alphacrypts.
   
 9. SheikYerbouti

  SheikYerbouti Forum Member

  Berichten:
  82
  Reken maar dat er een flinke marge op die CAM's zit. Dat de Alphacrypt duurder is heeft te maken met de diverse licentiekosten die Macom moet afdragen voor al die verschillende encryptietechnieken die ondersteund worden. Verder kost een smartcard natuurlijk maar een paar Euro productiekosten. Dat Ziggo er 30 Euro voor durft te vragen is natuurlijk ook pure oplichterij.
  Dus het voordeel voor Ziggo: hogere verkoopaantallen van de Ziggo CAM.
   
 10. Pio

  Pio Forum Member

  Berichten:
  1.276
  Het hele verhaal over de kosten en winst voor Ziggo ivm de CiCam is al ergens anders gevoerd. Mij lijkt het niet dat Ziggo zich ineens op de verkoop van Cams gaat storten. Ik ben benieuwd naar de diepere achterliggende gedachte achter de invoering van CI+.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina