1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Update aangaande certificering Philips

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door RogerSch, 25 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @Anoniem: Is het mogelijk om een update te geven aangaande huidige status voor wat betreft certificering van Philips LCD tv's?
  Welke types zitten op dit moment in de certificering?

  Alvast bedankt voor je antwoord.
   
 2. Ik heb vandaag een lijst gekregen, maar deze nog niet bekeken. Er is nog weinig nieuws te melden. Er zijn wel enkele CAM's getest op productie samples (aangeschaft door gebruikers) waarop zich het eerder geconsteerde probleem ook voordeed. De verkochte modellen functioneren dus niet met de nieuwe CAM's. We zullen dit punt ook met Philips bespreken. Volgende week zullen we een aantal lab-testen uitvoeren en verder zijn we gestart met de fieldtest.
   
 3. Bedankt voor je snelle antwoord. Blijf nog in afwachting welke types nu getest worden.... :roll:
   
 4. Zoals verwacht wordt dit een groot drama, wij zijn nu maanden verder zonder dat er ook maar een klein beetje voortgang is geboekt. :thumb up::thumb up::thumb up:
   
 5. Daar zit ik dan met m'n nieuwe Philips TV :x . Gewoon analoog blijven kijken danmaar :giveup: . Want ik vertik het om er nog weer een extra kastje bij te zetten.
  Gelukkig is m'n zoon wel blij met HD voor de spelletjes van z'n Xbox 360; dat werkt goed en ziet er bijzonder strak uit.
   
 6. Dat is wel raar, laatst heb ik gechat met een philips medewerker (via de website van philips) en die verzekerde mij dat de CAM gewoon zou moeten werken.

  Ik heb de thread over de CAM's nu al een hele tijd gevolgd... en vind het toch een beetje raar dat Ziggo en Philips elkaar tegen spreken.

  Is het niet handiger als Ziggo en Philips gezamelijk een statement over het hele CAM deb√Ęcle geven?

  Waarom wordt eigenlijk de Alphacrypt CAM module voor TV's met een CI+ slot geblokeerd, is het niet handiger dit nog niet te doen totdat alle TV's gecertificeert zijn ? Dan kunnen mensen tenminste wel nog de Alphacrypt CAM gewoon gebruiken.

  Het ruikt een beetje naar klantje pesten...

   
 7. Ik neem an dat Philips de problemen kan oplossen met een firmware update, en dat mogelijk gepland is om die firmware update uit te brengen tegen de tijd dat die Ziggo-cammetjes er echt zijn, maar alles kan natuurlijk uitlopen, dat weten we onderhand wel...

  Wat erger is, als Ziggo de AlphaCrypt in een CI+ slot disablet, dan werkt die ook niet in een niet-gecertificeerde CI+ TV, zodat je dan dus kunt hebben dat er helemaal niets meer werkt in je TV...
   
 8. Idd, dus als Philips niet snel genoeg is, heb je pech en moet je met een extern kastje werken (en dat ding is bij best gaar aan het worden).

  Ik heb zelf laatst de 9604 aangeschaft met in het achter hoofd dat ik Ziggo CI+ CAM kon gaan gebruiken.

  Ik ga nu niet eerst een nieuwe extern kastje aanschaffen voor HD en dan weer een CAM..

  Ik denk dat ik ook maar eens ga reclameren bij Philips want op de achterkant staat het Ziggo logo, dat is dan misleidende reclame geweest.

   
 9. Ik denk dat Philips wel komt met een update zodat de Ziggo cam wel gaat werken. Philips kan wel blijven zeggen dat Ziggo met een cam moet komen die in een Philips tv werkt, Ziggo gaat de cam nu echt niet meer aanpassen. En het aanbod 'vreemde' merken dat wel met de Ziggo cam werkt, wordt alleen maar groter. Om de achterstand niet al te groot te laten worden zal Philips echt wel dingen moeten aanpassen om een totale terugval van verkoop in Ziggo gebied te voorkomen.

  Mijn tv heeft ook zo'n mooie stikker met daarop de bevestiging dat de DBV-C tuner wordt ondersteund door Ziggo. Volgens Anoniem werkt het echter nog steeds niet. Blijft afwachten. Ik kijk momenteel ook nog analoog omdat ik geen extra kastje wil aanschaffen. Zolang de cam er nog niet is heeft het ook geen zin om me er erg druk om te maken, alhoewel, ik kijk elke dag wel even of er al iets veranderd is aangaande de certificering. :wink:
   
 10. Anoniem heeft al gezegd dat het met de firmware waar zij mee testen wel werkt. Deze firmware is alleen nog niet beschikbaar voor ons, maar dat zal gerust wel goed komen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina